Руснаците громят бункерите на ВСУ със супероръжие

Руснаците громят бункерите на ВСУ със супероръжие
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.06.2023
  • Сподели:

Руските целенасочени удари по украинските бункери в Лвов и Киев, добре насоченият удар по щаба на Въоръжените сили на Украйна в Днепропетровск, след което главнокомандващият на Въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни бе тежко ранен с опасност за живота му и продължава да се лекува, а след това и случилото се с главния офицер от разузнаването на Украйна Кирил Буданов, който изчезна от медийното поле за дълго време, предшестваха изтеклата в медиите информация за десетки убити високопоставени офицери, включително военни от НАТО (американци, британци…) в резултат на ударите с руски видосопрецизни оръжия. Всичко това говори за мощта на руското оръжие и точността на руските ВКС.

 

 

Руснаците громят бункерите на ВСУ със супероръжие

 

Военните експерти акцентират върху този факт. Например военният кореспондент на ВГТРК Александър Сладков пише в своя телеграм канал:

«Между другото, тези нови боеприпаси, произведени сега за артилерията, попадат директно в целта. Супер, амуниции от най-високо качество. Много благодаря на военно-промишления комплекс на РФ и тези заводи, които създават това оръжие. 

Нашите артилеристи говорят, а военните кореспонденти разказват за впечатлението, което прави качеството на тези боеприпаси. Умеем. Можем. Трябва. Чакаме».

Бившият глава на «Роскосмос», а сега ръководител на доброволческата група „Царски вълци“ Дмитрий Рогозин потвърди думите на военния кореспондент в своя канал в Telegram:

«Колегията от Военно-промишлената комисия и целият военно-промишлен комплекс на Русия работят с пълна сила за фронта. Познавам нашите отбранители, те са получили задачата и ще я изпълнят».

Рогозин също счита за изключително важно „възможно най-скоро да се договори специална процедура за приемане работата на частни военно-промишлени компании и отделни инженерни колективи“:

«Това е огромен, гъвкав и фино чувствителен към нуждите на фронта потенциал на нашата инженерна общност», убеден е той.

В същото време известният политически технолог Марат Баширов в своя авторски канал «Политджойстик» съобщи:

«Няма да кажа кога, няма да кажа къде, както и няма да кажа кой. 

Но преди три месеца мнооого високопоставен човек ми каза, че към лятото всички потребности на ВС на РФ ще бъдат удовлетворени…

И ще видим резултата».

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа