Mirror: Руският посланик рязко реагира на оскърбление от британска журналистка

Mirror: Руският посланик рязко реагира на оскърбление от британска журналистка
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    02.06.2023
  • Share:

Руският посланик във Великобритания Андрей Келин рязко реагира на обидните нападки на водещ британски телевизионен канал. Това сподели политическият коментатор Бен Глейз.

 

 

Mirror: Руският посланик рязко реагира на оскърбление от британска журналистка

 

Андрей Келин даде интервю за британската журналистка Лора Куенсберг, но комуникацията им се оказала доста напрегната. Представителката на медията постоянно провокирала руския дипломат, като накрая се наложило той да я предупреди. Това съобщава изданието Mirror.

„Руският посланик предупреди водещата на BBC: „Ако ме оскърбите отново, ще спрем това интервю“, съобщава наблюдателят на Mirror.

Руският дипломат по време на интервюто обвини Обединеното кралство, че подхранва конфликта в Украйна, като й предоставя различни оръжейни системи, като ракети с голям обсег. Андрей Келин също обърна внимание, че ответните действия на Русия ще бъдат изключително сериозни.

„Голяма грешка е да се мисли, че Украйна може да победи. Все още не сме започнали да действаме сериозно“, каза руският дипломат.

По време на интервюто между журналиста и Келин избухна спор. Лаура Куенсберг се опита да провокира събеседника си и дори го обвини в лъжа. Руският дипломат счете поведението на представителката на ВВС за обидно и заплаши да прекрати разговора, ако тя продължи да действа по същия начин.

„Ако се опитате да ме обидите отново, просто ще прекратим това интервю… Не ви подвеждам, просто ви казвам нашата версия на тази история“, каза Келин.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа