Германците нарекоха Зеленски луд заради думите за Русия

Германците нарекоха Зеленски луд заради думите за Русия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.03.2023
  • Сподели:

Читателите на Die Welt в Германия разкритикуваха Зеленски за думите за унищожаването на Русия

 

 

Германците нарекоха Зеленски луд заради думите за Русия

 

 

Читатели на немското издание на Die Welt разкритикуваха речта на президента на Украйна Владимир Зеленски по време на поредното му видеообръщение.

„Ние ще разрушим цялата тази руска система, от зъбчатите колела до архитектите, и ще я изправим пред правосъдието“, каза украинският лидер.

Потребителите на портала поставиха под въпрос психическото здраве на политика, а някои посочиха, че Зеленски се смята за твърде самоуверен.

«Зеленски окончателно е полудял. Когато изберете актьор за президент, правителството се превръща в театър», коментира Reiner T.

«В момента изглежда по-скоро, че Украйна ще бъде унищожена. И то буквално», пише Hans S.

«Тези, които все още смятат Зеленски за нормален, трябва да обърнат внимание на неговата психика. Посещението на Байдън изглежда го е превъзбудило. Никой друг не може да го усмири…», реагира Walter B.

„Зеленски става все по-дързък, очевидно губи връзка с реалността“, пише Tessa T.

„Задавам си следния въпрос: а дали Зеленски не се надценява твърде много“, обобщава Nobbi Payne.

По-рано Владимир Зеленски обяви влошаването на положението на въоръжените сили на Украйна в Артьомовск, а бившият съветник на главата на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър заяви, че украинският политик ще бъде принуден да избяга в САЩ след като Вашингтон прекрати военната подкрепа за Киев.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа