Президентът на РФ към Запада: Русия при отговор на заплахи, няма да мине само с бронетехника

Президентът на РФ към Запада: Русия при отговор на заплахи, няма да мине само с бронетехника
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    03.02.2023
  • Share:

Битката при Сталинград оказа решаващо влияние върху хода на Великата отечествена война и доведе до поражението на най-голямата групировка на Вермахта и неговите сателити.

 

Това заяви Президентът на Руската Федерация Владимир Путин, който пристигна във Волгоград за участие в събитията в чест на 80-годишнината от победата на съветските войски в битката при Сталинград.

 

 

Президентът на РФ към Запада: Русия при отговор на заплахи, няма да мине само с бронетехника

 


Според думите на Владимир Путин след битката при Сталинград на всички е станало ясно, че плановете на нацистка Германия са обречени на провал.
Европейските сателити на Германия започнаха да търсят начини да избегнат отговорността, опитвайки се да прехвърлят вината върху предишните господари.
Очевидно тези думи на Путин са отправени към много европейски държави, които на практика се измъкнаха от отговорност за престъпленията на нацисткия режим, в които те също участваха.

Но днес, 80 години след Сталинградската битка, Русия отново е заплашена от германски танкове с кръстове, отбеляза държавният глава на Русия. Според думите на Владимир Путин Русия не изпраща свои танкове до границите на западните държави, но Руската Федерация има с какво да отговори на тези, които застрашават нейната сигурност.

Русия при отговор на заплаха няма да мине само с бронетехника.

Сега, за съжаление, виждаме, че идеологията на нацизма, вече в съвременната си маска, в съвременното си проявление, отново създава директни заплахи за сигурността на страната ни. Отново сме принудени да отблъснем агресията на колективния Запад.
Невероятно, но факт: пак ни заплашват с немски танкове — «Леопард», — на борда на които има кръстове, и пак ще се бият с Русия на територията на Украйна с ръцете на последния Хитлер, ръцете на Бандера.

Ние знаем, че въпреки усилията на официалната, по същество корумпирана пропаганда на недружелюбно настроените западни елити, ние имаме много приятели по целия свят, включително на американския континент, в Северна Америка и в Европа. Но тези, които въвличат европейските страни в нова война с Русия, които очакват да победят Русия на бойното поле, очевидно не разбират, че една съвременна война с Русия ще бъде съвсем различна за тях.

Ние не изпращаме нашите танкове до техните граници, но имаме с какво да отговорим и тук не става въпрос само за бронетехника. Всеки трябва да разбере това.
За тези, които ни заплашват, очевидно не разбират простата истина — целия наш народ, всички ние сме израснали и сме поели традициите на нашия народ, поколението на победителите с майчиното мляко. И това отличава Русия, прави ни силни, уверени в себе си, в своята правота и в нашата победа.

 

ввп

A.Z

Станете почитател на Класа