Сергей Лавров: Западът ще достави техника на Киев заедно с обучени чуждестранни наемници

Сергей Лавров: Западът ще достави техника на Киев заедно с обучени чуждестранни наемници
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    03.02.2023
  • Share:

Външният министър на Русия Сергей Лавров, допусна, че Западът ще прехвърли оборудване в Киев заедно с обучени чуждестранни наемници. Сергей Лавров изрази мнение, че е невъзможно да се подготви добър специалист за кратко време. Западните бойни системи са твърде сложни и отнема време, за да се овладее работата с тях.

 

Сергей Лавров: Западът ще достави техника на Киев заедно с обучени чуждестранни наемници

© Сайт на Съвета на Федерацията / council.gov.ru

 

„Има системи, според специалисти, които не могат да бъдат обучени дори в обозримо време и ако бъдат доставени, то най-вероятно това ще стане съвместно с бойни екипажи“,
каза ръководителят на външното министерство в интервю за телевизионния канал «Русия 24» и РИА Новости.

Според мнението на Лавров западните военнослужещи ще бъдат освободени от армията, след което ще бъдат регистрирани като наемници. Със сигурност ще им бъдат дадени съответните документи. Затова скоро се очаква увеличаване на западния контингент в Украйна.

По-рано беше съобщено, че в Украйна вече може да има повече от 5 хиляди наемници от Полша. Представете си само с каква мисъл са тръгнали тези поляци- да убиват руското население…

Сега още наемници ще бъдат пратени от САЩ, Великобритания, няма да се учудя, ако и Германия праща (както се казва бивши фашисти няма). Е, не воюва ли САЩ използвайки НАТО и силите на Европа срещу Русия? Просто го прави на украинска територия.

Ще направя прогноза: Русия ще освободи Украйна и ще събере земите си, злото, сатанизмът, фашистката идеология посяти от САЩ ще бъдат прогонени. САЩ и НАТО ще бъдат разгромени.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа