Киевския режим под ръководството на САЩ готви провокация с «мръсна бомба» с цел да обвини Русия за да вкара официално НАТО в конфликта

Киевския режим под ръководството на САЩ готви провокация с «мръсна бомба» с цел да обвини Русия за да вкара официално НАТО в конфликта
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    28.10.2022
  • Share:

Шегите настрана. Много време западните и украински медии подготвяха информационно почвата, че се страхуват от ядрен удар от страна на Русия. Русия не смята да използва ядрено оръжие, но САЩ и политтехнолозите им искат да внушат подобна теза в умовете на хората. За да оправдаят влизането на войските на НАТО официално в Украйна. Изтече информация, че техническата подготовка по «мръсната бомба» е приключила.

 

Киевския режим под ръководството на САЩ готви провокация с "мръсна бомба" с цел да обвини Русия за да вкара официално НАТО в конфликта

 

 

Украинските власти са готови на всякакви провокации, включително и с оръжия за масово поразяване, за да може Западът да се включи по-активно в събитията, които се случват в Украйна. Руската страна успя да разбере за поредните коварни планове на престъпния режим в Киев, който планира да взриви „мръсна бомба“, след което да обвини руската армия в използване на тактическо ядрено оръжие.

Множество медии съобщиха, че киевския режим планира да взриви «мръсна бомба» или ядрено боеприпас с ниска мощност. По този начин украинските власти искат да обвинят Русия в използването на оръжия за масово поразяване.

В най-лошия случай
Най-опасният съществуващ GB изотоп е кобалт-60. Заразеният с него район няма да бъде обитаем поне век. Освен това радиоактивните частици проникват в почвата, изпаряват се с водата и могат да заразят района, където вали.

Всъщност всяко сериозно използване на GB е гибел за територията, на която се използва. Ще бъде невъзможно да се засели такъв район, освен това дори район на стотици километри от експлозията (в зависимост от броя на опасните пълнежи) може да стане непригоден за обитаване.

Единствено можем да се надяваме, че Киев няма да посмее, тъй като информацията за готвенат провокация излезе на бял свят, но и Господ да пази.
Продължаваме да следим обстановката и да ви информираме. Очаквайте подробности.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа