Оперират Путин от рак, властта в Кремъл отива в други ръце?

Оперират Путин от рак, властта в Кремъл отива в други ръце?
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    02.05.2022
  • Share:

Бившият директор на ФСБ се смята за архитект на военната стратегия на руската армия в Украйна. Той е и човекът, убедил Путин, че в Киев е пълно с неонацисти.

 

Президентът на Руската федерация Владимир Путин трябва да се откаже от контрола над войната в Украйна за няколко дни, тъй като е с насрочена операция за онкологично заболяване, предаде „Дейли мейл“, цитирайки вътрешен човек от Кремъл.

Твърди се, че руският лидер ще номинира за свой временен заместник Николай Патрушев, който в момента е секретар на Съвета за сигурност. Бившият директор на ФСБ се смята за архитект на военната стратегия на руската армия в Украйна. Той е и човекът, убедил Путин, че в Киев е пълно с неонацисти.

 

Информацията не е  потвърдена от независим източник.

 

Тези шокиращи разкрития бяха излъчени от популярния Telegram канал General SVR, който твърди, че има много надежден източник в Кремъл. Същата медия споменава, че преди 18 месеца руският президент е имал рак на корема и Паркинсон.

Освен това се твърди, че Путин е отложил операцията с няколко дни, но най-накрая ще се подложи на нея преди отбелязването на руския ден на победата във Втората световна война на Червения площад на 9 май.

„Операцията беше насрочена за втората половина на април, но беше забавена“, съобщава SVR. „Руският президент Владимир Путин страда от онкологично заболяване и последните проблеми, установени по време на последния му преглед, са свързани с това заболяване“, добави той.

Същият медиум посочва, че той също страда от „болест на Паркинсон и шизоафективно разстройство, което има симптоми като халюцинации“.

Владимир Путин би бил готов да постави „мениджър“, който да контролира Русия и офанзивата в Украйна. „Така че, докато Путин бъде опериран и се върне в съзнание – вероятно два-три дни – истинският контрол над страната ще поеме само Патрушев.

В друга публикация изданието описва подробно: „Знаем, че Путин даде да се разбере на Патрушев, че го смята за почти единствения наистина надежден човек“.

Изданието, което винаги се позовава на високопоставени източници от Кремъл, разкри също, че Путин е започнал да приема „тежки дози“ лекарства, „предписани от Запада“. Според тази информация едно от новите лекарства е причинило странични ефекти: „силно замайване и слабост“.

Веднага щом започнаха страничните ефекти, руснакът спря лекарството. „И лекарят, който препоръча това лекарство, е отстранен от процеса на лечение и се разследва“, добави SVR.

 
 

 

Станете почитател на Класа