Тръмп "се е подготвял през целия си живот", за да се срещне с руския си колега

Президентът на САЩ, Доналд Тръмп, в реч пред поддръжниците си в щата Монтана, каза че се е подготвял да се срещне с руския президент Владимир Путин през целия си живот. С тези думи той отговори на някои американски медии, които оспориха нивото му на готовност за среща с руския лидер.

 

"Путин е много подготвен, а Тръмп ще бъде ли готов за срещата?", цитира президентът на САЩ критиките, насочени срещу него. „Повярвайте ми, ще се оправим, фалшиви новини, лоши хора" каза Тръмп и продължи да цитира пресата: „Нали знаете, че президентът Путин е от КГБ?".

 

"Путин е наред. Всички сме наред, Ние всички сме хора. Ще бъда ли готов? Напълно подготвен съм. Подготвях се за това през целия си живот ", каза президентът.

 

Също така по време на изказването Тръмп отново заяви, че планира да се договори с Русия. "Да се разбираме с Русия, да се разбираме с Китай, да се разбираме с други страни не е лошо, добре е," каза той.

 

Миналата седмица Кремъл и Белия дом потвърдиха, че Путин и Тръмп ще се срещнат за няколко часа в Хелзинки (Финландия) на 16 юли.

Станете почитател на Класа