Разкриха предизвикателен навик на Тръмп

Президентът на Съединените щати, Доналд Тръмп, както и всеки, има лоши навици и един от тях стана известен. Служители на Белия дом са разказали, че са принудени да възстановят с прозрачна лепенка официалните документи, които американският президент е склонен да къса на малки парченца. Именно тези документи трябва да бъдат запазени в Архива на администрацията, информира Politico.

 

Така един от анализаторите за управление на архива заяви, че не е виждал нищо подобно във всички предишни администрации в своя 30-годишен трудов стаж. Той също така коментира, че с колегите си те изследват големи купчини от нарязана хартия и ги слепват отново "като пъзел", тъй като понякога са били скъсани на толкова малки парчета, че приличали на конфети.

 

Съгласно законовите изисквания, документите в Белия дом трябва да се архивират, така че служителите нямат друг избор освен да се справят с този щателен процес на съединяване на парчетата. Някои хора описват този постоянен навик на Доналд Тръмп като неговата неофициална "система за архивиране".

 

Служителите обясниха, че този тип отношение на президента рязко контрастира с начина, по който се е водило управлението на архивите при администрацията на Обама. Бившият президент, имал много по-консервативно отношение към документацията.

 

Също така, служители се оплакват, че със заплатата си от над 60 000 долара годишно, те трябва да се справят с такива задачи, вместо да правят много по-важни неща.

Станете почитател на Класа