10 снимки, които Тръмп и дъщеря му не искат да виждате

Концерт на "Бийч бойс" от далечната '96-а година. 15-годишната Иванка Тръмп се поклаща в такт с музиката на коленете на баща си. Липса на свободни места за сядане или личен танц?

 

2

 

Необичайните снимки на Тръмп и дъщеря му предизвикват доста въпроси. Иванка е едва на 15 години, а изглежда доста по-голяма. Позата й също е доста предизвикателна.

 

3

 

Кадър от голяма фотосесия, в която Мелания Тръмп e заснетa изцяло гола, само с обувки на високи токчета. Тази снимка е от 20-те й години и е за френско списание за мъже. Тръмп разказва, че преди да го срещне Мелания е била успешен модел и е била на много корици на европейски издания

 

4

 

През '90-те самият Тръмп се появи на корицата на "Плейбой" със зайчето Бранди Брант, която, съдейки по мизансцена, опитва да го съблазни. В броя има и интервю за него, в което той говори ужасни неща за бившата си съпруга, хвали се с парите си и на няколко пъти дори говори за себе си в трето лице.

 

5

 

Тръмп целува Мис Вселена 2009 Стефания Фернандез в качеството си на меценат на конкурса. Красавицата стоически търпи, но си личи, че случващото се не е много приятно. Твърди се, че милиардерът обичал да надниква в съблекалнята на момичетата, и то във всеки един момент. А това доста ги смущавало.

 

6

 

Сравняват го с Хитлер

 

7

 

Преди време Доналд Тръмп беше обвинен, че се е присмял на репортер от New York Times с увреждане. На "Златните глобуси" Мерил Стрийп изрази възмущението си от тази постъпка. Впоследствие милиардерът отрече някога да се е срещал с този журналист и да се е подигравал с него

 

8

 

Тръмп често се присмива на хората. Често обект на подигравките му става губернаторът от Ню Джърси и негов поддръжник Крис Кристи. Неотдавна новият президент на САЩ заяви на всеослушание, че Кристи трябва да спре да яде шоколадови бисквити заради килограмите си.

 

9

 

Дъщеря му, Иванка, също има моменти, за които иска да забрави. Снимката е от 2011-а година, а Иванка е бременна с първото си дете. Фотосесията трябваше да възпроизвежда известните снимки от 70-те години на известния дизайнер Елза Перети. Тя обаче бе възприета от публиката като поредния еротичен ангажимент на бившия модел.

 

10

 

Преди и след

 

11

Станете почитател на Класа