Разсекретиха салона на очаквания футуристичен Tesla Cybertruck

Разсекретиха салона на очаквания футуристичен Tesla Cybertruck
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    03.06.2023
  • Сподели:

В мрежата бяха публикувани снимки на салона на серийната версия на Tesla Cybertruck. Неофициалните снимки бяха направени в рамките на годишното събитие, което се проведе в "Гигафабриката" на американския концерн в Тексас.

 

 

Досега се удаваше електрическият пикап да бъде сниман само отвън. Сега посетителите на събитието получиха уникалната възможност да разгледат в детайли минималистичния интериор на бъдещия електрически автомобил, като до старта на производството остават няколко месеца.

Първото нещо, което хваща привлича вниманието в салона на Cybertruck е воланът с формата на щурвал, на който липсват физически бутони. Вместо това има сензорни контроли за мултимедия.

 

 

 

С помощта на сензорни панели се включват и мигачите. В допълнение, интериорът разполага с един широкоекранен екран, масивен подлакътник между предните седалки и оригинални настройки на седалките.

 

 

 

Друга разлика е формата на предното стъкло, което поради силния наклон отива далеч напред, създавайки огромно пространство на предния панел. В същото време седалките, както и други интериорни елементи, са тапицирани с изкуствена кожа.

 

 

 

Официалното представяне на Tesla Cybertruck ще се състои до края на 2023 г.

 

 

Станете почитател на Класа