Украинско джудже се преструваше на дете, за да тероризира и убие своите US осиновители

Украинско джудже се преструваше на дете, за да тероризира и убие своите US осиновители
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.06.2023
  • Сподели:

Наталия Грейс се е преструвала на шестгодишно украинско дете и е била приютена от американска двойка, преди да отправи мъчителни заплахи да ги убие

 

 

Жена, обвинена, че се е представяла за украинско дете и е заплашвала живота на осиновителите си , наруши мълчанието си и се закле да разкаже своята страна на историята, пише в. "Дейли Стар".

 

 

Натали Грейс беше осиновена през 2010 г. от Майкъл и Кристина Барнет, които вярваха, че е на шест години, и се премести в дома им в Индиана, САЩ .

Въпреки това, двойката бързо започна да подозира, че Натали е много по-възрастна и след като тя започнала да „отправя заплахи“, двойката открила, че Наталия има свойствено за жените окосмяване и че има менструални цикли. Майкъл и Кристина я обвинили, че тя е „възрастен социопат“ с нанизъм.

 

 

 

Помрачителната история бе разкрита в документалния сериал на Investigation Discovery от три части „Странният случай на Натали Грейс“, като в предстоящ епизод Натали ще говори за обвиненията, съобщава ET .

 

 

 

„Това е моята страна на историята и ще кажа какво се случи, защото никога не съм имала възможност да кажа какво се случи“, казва Натали.

„Нещата, които Кристин и Майкъл казаха, че съм направил, са лъжа. Никога не съм правил нещо, което Кристин и Майкъл са казали, че съм направил.“

Категорично отричайки твърденията на осиновителите си, тя продължава: „Сега можете да попитате всеки от семейството ми. [...] Просто ги попитайте:„ Тя някога правила ли е нещо? Те ще ви кажат коя съм всъщност. Те няма да лъжат, както и аз.

 

 

 

„Много е разочароващо да чуя всичко, което се казва от Кристин и Майкъл. Вече не знам коя съм и искам да знам коя съм и какво ми се е случило, но от Кристин и Майкъл чувам всички тези неща, които никога всъщност не са се случвали".

Тя добавя: „Всички сте чули Кристин и Майкъл и какво са казали. Но трябва да чуете и двете страни, за да разберете какво се е случило наистина“.

Семейство Барнет твърди, че Натали е направила опити за покушение върху живота им, като е отровила храната им и веднъж се е появила в спалнята им посред нощ с нож в ръка. 

 

 

 

По-рано Кристин каза пред DailyMailTV : „Тя говореше и рисуваше, казвайки, че иска да убие членове на семейството, да ги увие в одеяло и да ги зарови в задния двор.

„Тя стоеше над хората посред нощ. Не можеше да се спи. Трябваше да скрием всички остри предмети.

„Видях я да слага химикали, белина, някакви други препарати в кафето ми и я попитах: „Какво правиш?“.

Тя каза: „Опитвам се да те отровя.“

Вече разведената двойка наскоро беше оправдана за неглижиране на родителските права, след като се преместиха в Канада, оставяйки предполагаемото дете да се грижи само за себе си. Съдът също законно промени възрастта на Наталия на 22 години.

Участвайки в смразяващите документални сериали, съседи, които живеят до апартамента на Натали в Лафайет, си спомниха нейното очевидно странно поведение .

Тоби Майлс каза: "[Тя] беше като сериен убиец или нещо подобно, много небрежно вкарваше темата за за убийство в разговора".

На въпрос за това, че осиновителите й са я напуснали, той каза: "Ако мислех, че тя е просто дете, което не знае как да се грижи за себе си, това щеше да е различен разговор."

Междувременно съпругата на Тоби Мелани си спомни, че Натали е била казала: „Стоях над тях с нож, затова те скриха всички ножове, след това се опитах да ги отровя, затова трябваше да живея в гаража известно време.“

 

Станете почитател на Класа