Деси Стоянова впечатли с драстично отслабване

Деси Стоянова впечатли с драстично отслабване
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    31.05.2023
  • Сподели:

В началото на тази седмица Сашо Кадиев се завърна в ефира на "Преди обед" след като отсъстваше миналата седмица заради пътешествие със своята годеница Ивелина Чоева. Вместо да стане център на внимание обаче след отсъствието си, зрителското внимание бе привлечено от екранната му партньорка Деси Стоянова, пише Шоу Блиц.

 

 

Деси Стоянова впечатли с драстично отслабване (СНИМКИ) - 2

 

 

 

Водещата, която посрещна колегата си с много усмивки и добро настроение, изненада всички със силно променената си фигура. Явно брюнетката е наблегнала я на тренировки, я на хранителен режим, а резултатът е на лице.

"Много е отслабнала Деси, не че е била дебела, ама вече още по-слаба", веднага коментираха в мрежата водещата, чиято рокля открояваше слабите ѝ крачета.

 

Деси Стоянова впечатли с драстично отслабване (СНИМКИ) - 3

 

 

Както се знае, Деси Стоянова от край време се подлага на всякакви режими и диети, само и само да изглежда добре, и по възможност без излишни килограми по себе си. Изглежда най-накрая е намерила правилната формула, щом резултатите са такива.

Преди време, след поредния драконовски режим, Деси Стоянова бе изловена да хапва сладко огромен хамбургер, но прегрешението ѝ явно е било моментно, защото към днешна дата не само, че не я виждаме в такива ситуации, но и дори и да я видим, вече е толкова вталена, че може да си позволи от време на време подобно отпускане на душата.

 

Станете почитател на Класа