Скандалната пача Лена Миро, обявила азбуката ни за македонска

Скандалната пача Лена Миро, обявила азбуката ни за македонска
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    04.01.2022
  • Share:

Дори най-консервативните интернет потребители в бившия СССР са чували името на Лена Миро - арогантната лелка, създала пропагандната отврат, наречена "документален филм" - „Една вяра, един език". Нейните скандални материали са известни във всички рускоезични страни, а вече и у нас, след като обяви Кирил и Методий за македонци.

 

 

Обаче коя всъщност е Лена Миро и защо с удоволствие се бърка в живота на други хора, въпреки че съветва останалите да не се намесват в нейния ...

 

 

 

 

Въпреки факта, че Миро (между другото, истинското й име е Елена Мироненко) многократно се е хвалила, че е кореняк-московчанка, тя е родена в Стари Оскол, Белгородска област. Тя обяснява измамата си с факта, че не иска да замесва семейството си в скандалите, които редовно възникват заради провокативните й публикации.

 

Лена е на 40, и тук трябва да й се отдаде заслуженото, защото изглежда много привлекателно. Тя отделя много време за различни упражнения и брутално обижда всички, отказващи да се грижат за телата си. Жената твърди, че обръщането към читателите „дебели прасета“ ги мотивира да се променят много повече от учтивите думи.

 

 

 

 

Още един забавен момент: Елена Миро е името на италианска марка дрехи за дебели жени. Интересното е дали тази героиня не знае за това или просто използва всяка възможност да троли пухкавите?

 

 

В училище бъдещата писателка е пълна отличничка. След като получава средно образование, тя влиза във Воронежкия държавен университет и завършва с диплома за синхронен преводач.

 

 

 

 

През 2010 г. светът научи за Лена Миро като писател. Издателство „Амфора“ публикува две нейни книги наведнъж. Но истинската популярност й дойде след до голяма степен автобиографична творба "Малвина и говедата".

 

 

Тогава Лена се появи в LiveJournal. Година по-късно нейните скандални публикации започнаха да се появяват сред най-популярните. Вярно, те също станаха причина за изключването на Миро от партията „Единна Русия“, в която тогава тя членуваше, обаче според нея си е струвало.

 

 

В допълнение към скандалния блог, Лена се опита да публикува и сериозни материали, но те не спечелиха голяма популярност сред хората. Ето защо тя смени комуникативния стил с обичайния си. Днес нейният блог е сред най-популярните във всички социални платформи.

 

В края на 2017-а стана ясно, че Лена се е омъжила. Нейният избраник е американецът Ричард Прайд. Предполага се, че двойката се е срещнала 2 години преди това в Тайланд, където са имали афера.

 

 

 

 

Ето 5 признания на Лена Миро, които ще ви помогнат да разберете по-добре характера на скандалната писателка и да разберете причините за толкова голямото обществено внимание към нея:

 

"Жените не ме харесват"

Естествено, щом им обясняваш, че трябва да отслабнат.

 

"Аз съм арогантна"

Лена нарича арогантността филтър, който премахва всички, които не са в тон с нея.

 

"Не се страхувам от старостта"

Лена Миро е сигурна, че може да остарее достойно и няма да съжалява за напускащата красота. Според жената единственото, за което можеш да съжаляваш в напреднала възраст, е пропиленият живот

 

"Искам да имам успех в литературата или киното"

Според Лена Миро тя може да се влюби във всеки нормален мъж, но не се интересува от интимности. Тя иска да влезе в историята на киното или литературата. Но признава, че не успява. Засега.

 

"Само аз отговарям за себе си"

Това е нещо като любимата на всички сервитьорки фраза "Само Господ може да ме съди".

Станете почитател на Класа