Туристка разкри истината за Малдивите

Туристка разкри истината за Малдивите
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    24.10.2021
  • Share:

„Ние не сме достатъчно богати, за да си позволим да почиваме на Малдивите през цялото време, за мен това е случайна ваканция, като например имаме пътуване на меден месец.“ Полза от луксозното пътуване до Малдивите. Съжалявала ли е тогава за избора си? Сега ще разберем!

 

Туристка с откровен разказ за почивката си на Малдивите: 

 

Летяхме с Qatar Airways с връзка в Доха. Полетът е по разписание, топли ястия, напитки на борда, всичко е ясно, безупречно. Пристигнахме в Мале и там веднага ни посрещна представител на хотела. Няколко минути по-късно вече бяхме придружени да се качим на самолета, след това 45 минути полет с нереалистични гледки - и бяхме там.

Наистина е като във филмите! Не забелязах как времето отлетя!

 

Туристка разкри истината за луксозните Малдиви: Гризаха ни буболечки и... СНИМКИ

 

На кея ни посрещна управителката, рускоговорящо момиче Дария, която ни подаде ледени коктейли и веднага ни отведоха в стаята. Изобщо не мислех за куфарите си и не си спомнях за тях, докато не бяхме в нашето бунгало: куфарите бяха на вратата.

 

 

Струва ми се, че съпругът ми и аз не казахме нито дума от самото Мале и наистина изглежда, че и ние забравихме да си затворим устата :)

 

Хотел You & Me Малдивите е съвсем нов, той е само на две години, а крайбрежието му все още не е регистрирано за засаждане на хиляди дървета. Сигурно сте чували за тази традиция? Младоженците засаждат дланта си с табелка с име - това е все едно да окачите катинар с имена и дати на мостове.

 

Няма дори да се опитам да опиша с думи колко красиво и прекрасно е всичко тук, вижте снимки. Накратко, виждала съм това само във филмите или образователните програми на National Geographic. Стайното оборудване е обмислено до най-малките детайли. В допълнение към стандартния комплект - кърпи, чехли, халати, сешоар и др. - комплектът съдържа голям избор от скъпи продукти за грижа за италианската марка, както и спасителни жилетки, дъждобрани, чадъри, везни.

 

Всяка къща има свое собствено спускане във водата; на стълбите има малък хигиеничен душ с чещмяна вода. Взехме най-непретенциозната от всички вили - Манта Вила: една къща е разделена на две стаи. Имахме собствен достъп до океана, но нямахме частен басейн и джакузи.

 

Разбира се, храната тук е невероятна, но най -много ме впечатли тартарите от различни видове риба. С рибата изобщо не съм много добър, особено със суровата риба и тогава се случи любовта. Рибата тон в The Sand беше особено невероятна.

 

Какви са екскурзиите, ако имаме само 8 дни? Основното забавление е океанът. Можете да наемете маска с шнорхел, перки, каяци и гребло безплатно за целия престой. Най -добрите места за риболов са на вълноломите и в водолазния център.

 

 

 

Не сме взимали спа и козметични процедури, защото за съжаление всичко е много, много скъпо. Спа комплексът работи с марката козметика Елизабет Арден, има магазин, но цените там също са солени.

 

Помните ли традицията със засаждането на палмово дърво? Така че, все още има по-интересен вариант - да засадите корала си. Вярно е, че палмовото дърво е безплатно, но трябва да платите за корала. Персоналът на хотела ще ви изпрати отчети за това как жителите се заселват във вашата плантация.

Забавно, разбира се, но малко скъпо.

 

 

Е, най -важната (и най -скъпата) характеристика на хотела е подводният ресторант H 2 O от готвача Андреа Бъртън. 180 USD на човек за вечеря, 8 различни ястия. Ние отидохме. Красив. И е важно да разберете (добре, за да не бъдете разочаровани), че този ресторант изобщо не е за ядене.

 

 

Станете почитател на Класа