Майка взе 21-г. си дъщеря да работят заедно и забогатяха бързо от...

Майка взе 21-г. си дъщеря да работят заедно и забогатяха бързо от...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    08.03.2021
  • Share:

Самотната майка Джеси Джо Ричардсън е в индустрията за възрастни от 13 години. Така че, когато 21-годишната й дъщеря започнала да оплаква липсата на работа в началото на пандемията, майка й знаела какво да й предложи.

 


53-годишната Джеси от Нънийтън, Англия, сподели, че когато е предложила 21-годишната Аханта да бъде неин партньор, дъщеря й е била „много увлечена“.

Работата е "не прашна" - трябва само да позирате за еротични снимки и видеоклипове няколко пъти седмично, а плащането е повече от прилично. На общия акаунт Onlyfans творческият тандем вече печели две хиляди лири на седмица.




Включването на дъщеря й в секс индустрията било логично решение за 53-годишната Джеси. Преди 13 години самата тя започва работа в нея поради факта, че няма достатъчно пари, за да съществува. Джеси имала 30 лири седмично, за да издържа двете си деца и себе си. Следователно, когато на жената било предложено да работи като модел, тя моментално се съгласила, защото за една смяна й били предложени 340 паунда. Децата знаели за работата на Джеси - тя сама им разказала за това. Израствайки, Аханте лесно последвала стъпките на майка си, въпреки че мнозина не разбират това и често го осъждат.

"Хората може да мислят, че това е странно, но ние винаги сме били много близки. А тя е майка ми, защо да й е неудобно, когато ме вижда гола? Мама каза, че това е все едно си правя селфита," козва Аханте Ричардсън.

И Аханте, и майка й са във връзка, а гаджетата им нищо против. Освен това границите са ясно очертани в тандема. Да, те позират в разкриващи тоалети и често са напълно голи, но между тях няма физическо взаимодействие. Моделите са били молени да се целуват много пъти, но те винаги пренебрегват всякакви подобни искания, пише Daily Mail.

Станете почитател на Класа