Популярна сръбска врачка предрекла страшни неща на новия треньор на Вальо Антов

Популярна сръбска врачка предрекла страшни неща на новия треньор на Вальо Антов
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    04.02.2021
  • Share:

Треньорът на Валентин Антов в Болоня Славиша Михайлович издаде автобиографията си „Мачът на живота“. Книгата се превърна в истински бестселър в Италия, а в една от главите 51-годишният сърбин разказва за страшните предсказания на популярна сръбска врачка. Голяма част от нещата са се сбъднали.

 

Предсказанията са направени през 90-те години от известната пророчица Клеопатра. Михайлович е свързан с нея от бившия си съотборник в Цървена звезда Владан Лукич. Само по една снимка Клеопатра познала, че на късен етап в живота си Синиша ще се пребори с тежко заболяване. Както е известно, бившият сръбски национал през 2019 г. премина през успешно лечение на левкемия.

 

Синиша Михайлович споделя в своята биография и всички предсказания, които са се сбъднали, както и това, което предстои да се случи.

 

- Родителите ти никога няма да се върнат по родните си места (Те напускат родното Борово Населие, край хърватския град Вуковар, по време на войната в Югославия)


- Някой от семейството ти ще носи униформа (Братът на Синиша работи като полицай)


- Ще имаш много деца, повече от четири, но едно от тях няма да живее с теб (Най-големият син на Михайлович – Марко, живее с майка си. Синиша има още пет деца (трима синове и две дъщери) от брака си с италианката Ариана Рапачони)
- Ще играеш в Италия и ще останеш там много дълго време


- На 50-годишна възраст ще се разболееш тежко, но ще победиш болестта. След това ще постигнеш голям успех (Точно на 50-годишна възраст Синиша Михайлович мина през лечението на левкемия)

 

Станете почитател на Класа