Азис: Платих 100 бона за...

Азис: Платих 100 бона за...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    30.01.2021
  • Share:

Чалга кралят Азис се е подложил на цели 13 разкрасителни операции през последните 20 години, които са му стрували около 100 000 евро. Певецът е ремонтирал по себе си всичко, което може да бъде променено. И се зарича да не спира!

По време на гостуването си в един от последните епизоди на „Шоуто на Николаос Цитиридис” преди да излезе в дълга ваканция, певецът направи кратък анализ на корекциите си.

 

Оказа се, че цялото лице на изпълнителя на „Напипай го” е преправено. Освен това преди няколко години пухкавият Азис се втали чрез коремна операция, при която му бе поставен гастрален пръстен. 

 

https://zdrave.to/media/source/202101/1611991569_44cb45f3d1.jpg

 

Благодарение на него музикантът драстично се втали. Тъй като бил мързелив, вместо да се поти с уредите във фитнеса, славеят от Костинброд предпочел да извае релеф чрез скалпел. Музикантът е известен чревоугодник и за диети не искал ида чуе. Затова миналото лято певецът се подложи на 30-минутна интервенция, след която получи големи бицепси. Оформянето и уголемяването им било направено чрез материал на основата на гел от хиалуронова киселина. Със специална машина били изсмукани тлъстините от корема му.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201903/950/1552180020_azis_4.jpg?_=1570101356

 

„5 см още с първата процедура изчезнаха. Спестих си години блъскане в залата”, похвали се изпълнителят. След като оформи гърди с помощта на филъри, ромският славей изненада меломаните с още една приумица, свързана с външния му вид. Азис си присади косми по гърдите.

„Съвсем скоро си отрязах ушите, бяха почнали да стават доста дълги при обичките. Устните са ми правени, лицето ми е правено, веждите ми са правени. Стигаме до гърдите, и те са оформени. Бицепс, трицепс, надолу паласки, корем ми е правил няколко пъти хирургът. И стигаме до пениса”, изреди всичките си операции чалга кралят. Скандалният изпълнител гостуваше заедно с пластичния хирург д-р Николай Георгиев, при когото се разкрасява.

 

https://zdrave.to/media/source/202101/1611991620_100_kila.jpg

 

Азис предложи на водещия сам да провери размера на мъжкото му достойнство, което на два пъти ремонтира и удължи до внушителните 24 см. „Ако не отидеш и не пипнеш, според мен ни си истински водещ”, подкачи д-р Георгиев Николаос и той нямаше къде да бяга, освен да бръкне в гащите на своя гост.

Дълги години, преди да прибегне до първата разкрасителна процедура, Азис ce cpaмyвaл oт външния cи вид. Един от най-успешните фолк изпълнители у нас е убеден, че голяма част от успеха си дължи не само на гласа си, но и на визията си. Макар че и на Балканите, и в Русия го забелязаха, когато бе с наднормено тегло и носеше тежък грим, за да прикрива дефектите си, той е категоричен, че иска да изглежда като мачо и няма да спре с разкрасителните ремонти, пише Уикенд.

Станете почитател на Класа