Дневен хороскоп 5 април

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ако имате шанс днес, да се откажете от всичките си професионални задължения и изцяло да се потопите в личния си живот, го направете. В ден като днешния, насладата, която получавате от тясното взаимодействие с близките си, не може да се сравни по-никакъв начин с удовлетворението, което ще получите от добре свършената работа.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Един добре организиран проект, ще върви добре и без ваше участие. Денят е благоприятен за промяна на заобикалящата ви среда, за обогатяване на знанията, изучаване предпочитанията на другите, разширяване на вижданията ви за света и съсредоточаване върху личния живот.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Материалната страна на съществуването ви, няма да представлява особен проблем за вас. Вашите таланти и умения са търсени и днес може да генерирате приличен доход. Също, днес ще бъде лесно да получите помощ от приятели или родителите си.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Обстоятелствата, ще работят за вас и всичко, което се изисква от вас, е да бъдете благодарни за живота си. Повечето от настоящите ви нужди, ще бъдат удовлетворени. Може да получите дори това, което не сте очаквали и не сте се надявали. Но е възможно да станете, малко по-нарцистични, особено ако получите много комплименти.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Денят е благоприятна за пасивно, потайно поведение. Може да сте привлечени от идеята, да останете сами. През целия ден, ще бъдете под силното влияние на впечатленията, произведени от последните събития. Може да изпитате приятни усещания, като се потопите в семейните задължения.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Възможността за неочаквани обрати на събитията, ще се запази през целия ден. Но едва ли, могат да се очакват драстични промени. Най-вероятно, ще трябва да направите малки корекции на настоящите положителни събития. Днешните обстоятелства, ще ви позволят плавно и постепенно да се адаптирате към новия си живот, без да се налага да се разрушава, вашата стабилност.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Любезността, лекотата и щедростта, ще бъдат вашите козове, в житейските ситуации. Днес може спокойно, да се отдадете на вашата вродена любознателност. Дръжте очите си отворени, за всички промени, които се случват около вас. Много от нещата, ще оставят постоянен отпечатък върху съзнанието ви, заради повишената впечатлителност, чувствителност и емоционалност.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днешните обстоятелства, ще позволяват да се чувствате комфортно и свободно. Поради естествената си чувствителност, дълго ще си спомняте последните събития, особено тези с положителен, щастлив и вдъхновяващ край. Това е един много добър ден за активни действия.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Основната ви задача днес е, да поддържате правилен духовен баланс, когато имате работа с другите. Ще може да продължите, да се възползвате от щедростта на кредиторите си или да правите услуги на някой други, ако финансовото ви положение позволява това.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Вие мислите много, за това как работите, живете и взаимодействате с другите. Отношението ви към някого, може да играе много по-важна роля при вземането на решения за възможно сътрудничество, от логическите разсъждения. Днес може да отворите вратата, пред вашите съюзници и да ги пуснете, като им покажете всичките си тайни и слабости.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Вашите партньори или някой, който споделя хобито ви, може да стане ваш перфектен асистент, подчинен или колега. От време на време, той няма да пропусне шанса, да ви научи на нещо ново. За да разберете нечии добродетели, не натрапвайте собствените си възгледи и правила.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Прямотата, няма да ви донесе резултата, който търсите днес. Успех, ще имат само тези, които знаят как да се приспособят бързо към настоящите обстоятелства. Не започвайте каквито и да било лични проекти, важни дискусии и делови разговори.

Станете почитател на Класа