Повече от 30 милиона продадени PS3 конзоли в Европа

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) оповести, че общите продажби на конзолата PlayStation3 към 17 декември 2012 година са достигнали впечатляващите 30 милиона броя, реализирани на територията на Европа и PAL региона.

"За нас реализираните продажби са изключително важно постижение. Последните свидетелстват за всеобщата популярност на марката PlayStation и прилежащите ѝ продукти на територията на Европа и PAL региона”, сподели Джим Райън, президент и главен изпълнителен директор на SCEE.

"Безкрайно доволни сме от успехите отбелязани от системата PS3 през изминалите шест години. Готови сме да продължим поддържането и развитието на платформата, представяйки висококачествени продукти и заглавия, които да задоволят очакванията на всички PlayStation почитатели.”

През годините PS3 еволюира, за да се превърне в неотменна част от забавлението у дома – с класически заглавия като LittleBigPlanet и Gran Turismo, както и премиерния софтуер Wonderbook: Book of Spells

Платформата се превърна в основно средство за забавление на много семейства, който прекарват заедно време в игри, наслаждават се на богат избор от филми и музика непосредствено от своята конзола.

След представянето на платформата PS3 през март 2007, SCEE реализира богата палитра от услуги и продукти, допълващи системата. Последните включват свободната за достъп PlayStation Network (включително и в България); услугата PlayStation Plus, предлагаща допълнително съдържание; моушън контролерът PlayStation Move и най-новата периферия Wonderbook.

През септември 2012 SCEE представи нова серия на PS3 системата, характеризираща се с нов дизайн и компактен размер. 









































Sony Computer Entertainment Europe


Станете почитател на Класа