Жена пазарува в Билла и побесня като видя КАСОВАТА БЕЛЕЖКА

Жена пазарува в Билла и побесня като видя КАСОВАТА БЕЛЕЖКА
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.05.2023
  • Сподели:

Системата е такава, изискванията били такива, законът бил такъв - това ми обясни управителят на магазина, ядоса се пловдивчанката

 

 

"Billa ("Билла") за пореден път ме учуди!" - това казва пловдивчанка, цитиран от Plovdiv24.bg.

 

"На 17 май реших да пазарувам в "Билла" на бул. "Македония" № 2 в Пловдив и още в началото на пазаруването си бях изненадана неприятно от системата им. Едно от нещата, което реших да закупя, бяха няколко броя "картофено кюфте ростикос", като помолих служителя на топлата витрината да не ги слага в пластмасова опаковка, а в хартиен плик, в който слагат другите кюфтета от кайма.

Докато ги слагаше в плика, той притеснен ме предупреди, че въпреки това ще ми бъде таксувана и опаковка от 20 стотинки, която не взимам заради системата им.

Възникна конфликт как ще ми таксуват нещо, което не взимам и служителят извика управителя на магазина, който очевадно не можа ясно да обясни защо се таксува опаковка, след като такава не се взима!

Само повтаряше, че системата е такава, изискванията били такива, законът бил такъв, но кой закон, кои изисквания и защо кюфтетата на скара могат да се вземат в плик и няма такса, а картофените категорично не могат - никой не може да обясни.

Просто системата е такава! Стигна дотам в обясненията си, че по този начин се грижели за околната среда, но след като го попитах не се ли грижа повече за околната среда, като изобщо не взимам пластмаса... нищо не можа да каже - системата е такава!

Някой има ли отговор на тази система и кой я е измислил? Няма да коментирам и грешката в касовата бележка, но явно покрай цялата разправия с тази опаковка никой не е забелязал, че е маркирана само една бройка!

Но след като те карат да плащаш нещо, което по принцип трябва да ти дадат безплатно и да си върви с храната, а не да го плащаш, без да си го взел... така им се пада! Явно има Господ и той не е искал да плащам останалите бройки!", казва възмутеният пловдивчанка.

 

 

 

 

Станете почитател на Класа