Николай Марков: Всички искат оставката на Гешев, но никой от тях не може да обясни защо

Николай Марков: Всички искат оставката на Гешев, но никой от тях не може да обясни защо
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.05.2023
  • Сподели:

Нека си припомним някои работи от последните дни, написа във Фейсбук Николай Марков..

 

"Беше направено официално признание от висш магистрат и настоящ шеф на Следствената служба, господин Сарафов, че бившия главен прокурар Филчев е убил друг висш магистрат. Реакция от лайкучките, които се наричат себе си с нарицателното "журналисти" - нула. Все едно е най-нормалното нещо главния прокурор да убие лично друг човек, независимо от мотивите. Нямаме причина да не вярваме на Сарафов, след като прави този факт публичен означава, че е истина!!!"

Според него тук идват най-важните въпроси: Защо след като имаме такъв престъпен казус с особено голям обществен интерес, Филчев беше назначен за посланик с указ на президента? Защо държавните институции са укривали умишлено убийство извършено от магистрат и кой е имал полза от това прикриване? Защо нито един политик не повдигна въпроса в парламента?

Сарафов: "Аз зная похватите на Гешев и затова се страхувам за живота си. Искам незабавна държавна защита, за да не бъда убит като..." Видно от това изречение Сарафов в качеството си на заместник на Гешев знае и е бил свидетел на убийства извършени не само от Филчев, но и от самия Гешев, заключава Марков.

Според него, това е удивително твърдение. "И ако е вярно, че висшите ни магистрати вършат убийства, включително и поръчкови, а политиците прикриват от страх и зависимост техните престъпления, какво всъщност се случва в държавата? Европейската. Оказа се, че съдиите са политически активисти на Демократична България, а прокуратурата - на статуквото /ГЕРБ, БСП и ДПС./ Няма хора от тях с чисти ръце!!!"

Той проследява и последователността на събитията от последните дни. Първо поиска оставката на Гешев кандидатката на ГЕРБ Мария Габриел. Парламентарният кошер зажужя. Следващите бяха БСП, за да не изпуснат нещо обещано. Грантаджийски вой нададоха и демокретичнобългаристите. Последва Възраждане и самият Костадинов: "Ние първи поскахме оставката на Гешев и се радваме, че ГЕРБ сега мислят като нас." Ами сега? Всички искат в един момент оставката на ГЕШЕВ, но никой от тях не може да обясни защо. Очевидно е, че призива на Мария Габриел изведниъж стана знаме и на Възраждане. Впечатляващо! Имате ли още съмнения кой е бащата на новите стари патриотари?

От много години ви казвам открито: Живеем в мафиотска държава! Доказано, завършва Марков.

Станете почитател на Класа