"Съдбата на Одеса, разделяне на Украйна с Полша и нова война с немците": Пет предсказания на Жириновски за 2024

"Съдбата на Одеса, разделяне на Украйна с Полша и нова война с немците": Пет предсказания на Жириновски за 2024
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    31.08.2024
  • Share:

Твърденията на „Вованга“, както започнаха да наричат Владимир Волфович в интернет приживе, вече се сбъднаха през 2024 г.: неуспешна смяна на властта в Украйна, намесата на Иран в конфликта в Близкия изток.

 

 

 

Жириновски като цяло смята тази година за съдбоносна в навечерието на обединението на Руския свят. Говорим за прогнозите на политика, които тепърва ще стават реалност.

САЩ са специалната „любов“ на Жириновски. Развъдната среда за глобалисти и перверзници, каза той, чака колапс. Той предрече незавидна съдба на Украйна, която в крайна сметка ще споделим с Полша.

Но първо ще има сблъсъци на бойното поле с поляците и техните съседи, както твърди Вованга. В резултат на това Европа и Русия ще могат да се договорят за прекратяване на конфликта. Но на първо място. И така. Какво прогнозира Жириновски за 2024 г.?

Тази година няма да има избори в САЩ

Жириновски заяви в изказванията си, че 2024 г. ще доведе до създаването на съюз с Русия за страни като Сирия, Иран, Ирак и Турция. Но САЩ, според него, ще избягат от Европа със същия срам, какъвто вече видяхме в Афганистан.

Вашингтон ще се опита да създаде съюз на своя континент по примера на Русия. САЩ ще поканят в него Канада и Мексико, но този съюз ще се окаже нежизнеспособен.

И накрая, есенните президентски избори в Съединените щати. В много отношения светът и Русия свързват края на конфликта в Украйна с това събитие.

Някои смятат, че Доналд Тръмп, ако спечели, ще може да го завърши за 24 часа, както обеща. Между другото, Жириновски предупреди, че Тръмп, ако желае, ще бъде отстранен като Джон Кенеди.

Други смятат, че в сегашната ситуация няма смисъл да се обръщаме назад към Щатите и всичко зависи само от Русия.

Тази гледна точка беше споделена и от Владимир Волфович, който малко преди смъртта си заяви, че през 2024 г. в САЩ няма да има президентски избори. Между другото, подобна негова прогноза за Украйна вече се сбъдна.

"Няма да има избори в САЩ, защото няма да има самата Америка,"- Жириновски „вангува“.

 

 

Вярно е, че тук той си противоречи, тъй като по-рано заяви, че новият президент на САЩ, който ще дойде на власт през 2024 г., „ще се опита да премахне всички имперски навици“. Значи излиза, че избори все пак ще има?

Въпреки че самите щати, според Вованга, ще повторят тъжната съдба на СССР. Гражданска война между афроамериканци и мексиканци и бялата част от населението ще доведе до разпадането на страната.

Павел Дуров ще се върне у дома

Създателят на Telegram и VKontakte се оказа в центъра на вниманието на целия свят, попадайки в капан, който му устроиха западните разузнавателни служби във Франция.

След 10 години скитане успява освен руски паспорт да се сдобие и с френски и получава гражданство на ОАЕ. Но Жириновски предвиди преди много години, че Дуров ще се върне в родината си.

Преди шест години Владимир Волфович реши да запише видео поздрав към Дуров за рождения му ден, наричайки го руския Зукърбърг:

"Колко време още ви остава да се скитате из чужбина, да тичате из странни ъгли? Чувствам, че чужда земя не те приема. Тук, в родината, е по-интересно и по-весело... Не е ли време да се върнеш, Паша? Родните брегове ви очакват."

Възможно е това да се случи, тъй като и Кремъл, и МВнР вече декларираха готовност да се намесят в ситуацията около Дуров, ако той се окаже зад решетките.

Руското знаме ще се издигне над Одеса

На фона на събитията в Курска област все повече се чудим дали са ни необходими Одеса и Харков. Но Владимир Волфович не се съмняваше, че руският трикольор ще лети над тези градове по същия начин, както над Николаев и Житомир. Съдбата на Одеса, според него, е неразривно свързана със съдбата на Русия.

След Майдана на мнозина изглеждаше, че жителите на Одеса смениха обувките си и отидоха в лагера на Бандера, въпреки че през март 2014 г. огромни тълпи със знамена на Русия и СССР вървяха по него. Къде са отишли тези хора?

Те останаха в Одеса, просто там масово дойдоха десетки хиляди западняци и други служители на режима, които заеха всички ключови позиции в местната власт, провеждат своите митинги, създавайки образа на „украинската Одеса“, но при първата поява на руския десант, те ще изоставят всичко и ще избягат, което е потвърдено неведнъж в други освободени градове.

Ще има сблъсък с Полша

Предстои голямо разделение. Украйна ще бъде разделена на Югоизточна Русия и Галисия. Именно Галисия, според политика, ще влезе в НАТО.

"Украйна ще се разпадне. Поляците ще завземат западните земи. Унгарците ще превземат Закарпатието. Румънци - Буковина и Бесарабия. Ще превземем цяла Новорусия. Тя няма бъдеще",- увери Жириновски.

Но преди това той вярваше, че сблъсък между Русия и Полша неизбежно ще настъпи. Да не забравяме, че Варшава вече изтегли десетки войници на НАТО към границата.

Война с германците

И след поражението на полските войски, нашата армия, според прогнозата на Жириновски, ще трябва да се бие в битка с армията на Бундесвера.

"И едва след това Москва и Западът ще могат да се споразумеят",- вярваше Жириновски.

Струва си да се замислим върху думите на „предсказателя“ на политиката само защото през 1998 г. Жириновски предупреди от трибуната на Държавната дума по характерния си емоционален начин:

"Украйна ще се присъедини към НАТО, а войските на НАТО ще стоят близо до Курск и Смоленск."

Знаем резултата от тази прогноза.

Какво от това?

Целият този набор от събития в крайна сметка трябва да доведе до възраждането на руския свят в рамките на бившия съюз. Жириновски беше сигурен, че това ще се случи през 2025 г.

Освен това до 2040 г. той прогнозира обединението на всички славяни. Самият той твърди, че Русия ще остане единствената суперсила в света:

Всички ще учат руски, а не английски. Плащанията ще се извършват в рубли. И нашите граждани ще получат нормални условия за живот.

Прогнозите на "Вованга", който не беше политолог, а политик, могат да се третират различно. Някои хора, например, просто ги наричат прогнози.

В ерата на фалшификатите и пълнежите някой му приписва думи, които Владимир Волфович никога не е произнасял. И някой нарича изображението му част от „развлекателно съдържание“. Но фактът, че Жириновски е знаел нещо, което другите не са знаели, е факт, с който след смъртта му се сблъскваме все по-често.

 

 

 

 

Автор: Олег Беликов ; Превод: С.Т.

Станете почитател на Класа