«Масово унищожение»: Журналист се обърна към европейците след руски удар по ВСУ

«Масово унищожение»: Журналист се обърна към европейците след руски удар по ВСУ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    16.07.2024
  • Share:

Боус: Западните средства за масова информация крият от гражданите информацията за събитията в Украйна

 

 

 

Средствата за масова информация на Запад активно крият от хората информацията за реалните събития в Украйна, включително за масовото унищожаване на западни оръжия, доставени на въоръжените сили на Украйна, заяви ирландският журналист Чей Боуз в социалната мрежа X.

„Западните средства за масова информация никога не съобщават за истинските събития в Украйна. Било то за стотиците хиляди убити украински войници или за масовото унищожаване на западните оръжия, хвърлени в провалилата се опосредствена война, затова го правя аз“, пише той.

Журналистът приложи към публикацията си кадри от унищожаването на зенитно-ракетния комплекс (ЗРК) германското производство IRIS-T.

Боуз отбеляза, че в това видео може да се наблюдава как поредните 150 милиона евро от парите на германските данъкоплатци се изпаряват безследно в Украйна.

„Запомнете, има причина западните средства за масова информация да не искат да виждате това, а причината е да се поддържа вашето невежество и следователно вашето съучастие във фантазията за „победа на Украйна“, уточни той.

В неделя руското министерство на отбраната публикува кадри от унищожаването на пускова установка IRIS-T в Днепропетровска област с удар с «Искандер». Обективните средства за контрол потвърдиха унищожаването на ракетната установка за противовъздушна отбрана, както и радиолокационната станция TRML-4D, а и личния състав на украинските въоръжени сили, обслужващ бойните машини на комплекса.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа