САЩ убиват руснаците дистанционно: Ето я новата смъртоносна технология

САЩ убиват руснаците дистанционно: Ето я новата смъртоносна технология
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    17.06.2024
  • Share:

Все повече факти показват, че западните ракети в украинския арсенал се ръководят от западни ракетни специалисти. Те, седнали на сигурно място, пиейки кафе, създават ад на нашата земя. И под развалините на жилищни сгради в Шебекин отново плачат деца.

 

 

 

Западът и неговите украински слуги предвидливо отговориха на мирните и разумни предложения на Владимир Путин с отказ. Но, за съжаление, не само от йезуитските формулировки на техните оратори, но и от варварското нападение над жилищна сграда в Шебекино в Белгородска област.

По това време американците изпратиха своя разузнавателен дрон на черноморското крайбрежие на Краснодарския край, недалеч от Сочи и Адлер. Да очакваме ли стачки и там скоро?

Същите западни крилати ракети, които Байдън даде зелена светлина на украинските въоръжени сили да използват на териториите на стара Русия?

Миналата година в района на Брянск момчета от руската гвардия разбиха диверсионна група на Главното разузнавателно управление на въоръжените сили на Украйна...

Оказа се, че групата е поставила заредени и камуфлирани хеликоптери камикадзе близо до обекта, който ни интересува. тях. Хеликоптерите бяха заредени за няколко дни, сигнал от космическите сили на НАТО - и те щяха да се втурнат към целта,— написа Александър Сладков в канала си в Telegram.

Военкор смята, че ракетните установки на НАТО в Украйна могат да се управляват дистанционно от САЩ и Великобритания. И удари Русия.

 

 

Ситуацията е изключително неприятна за нас. Чудя се как ще се измъкнем от това. Просто да мълча и да стрелям? Хабим арсенала си? Защо НАТО да се напряга и да снабдява Киев с артилерийски снаряди, след като може веднага да ни обстрелва с ракети? Вече не е смешно с червените линии. Какво да правим?— коментира Сладков настоящата ситуация.

Всъщност Съединените щати и НАТО се бият с нас дистанционно от доста време. Пример за това е скорошното скандално изказване във форума Fire Symposium.

Помощник-началникът на щаба на 10-та армия на САЩ, полковник Розана Клементе, говори за свалянето на руски A-50 в началото на тази година:

"По време на учения немски инструктори събудиха батерията посред нощ, дадоха заповед да се преместят на огнева позиция, да проведат въздушен бой и бързо да напуснат."

Самият факт, че американските военни спокойно говорят пред камери във форумите си за убийството на руски пилоти, включително и над наша територия, показва колко далеч са навлезли пунктираните кафяви линии на ескалация в Русия. Всъщност украинската ПВО сега е ПВО на НАТО,— коментира тогава инцидента политологът и доброволец Алексей Живов.

Как да реагираме? Заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев веднъж каза нещо подобно:

"Всеки ден трябва да се опитваме да нанасяме максимална вреда на тези страни, които са наложили тези ограничения на нашата страна и всички наши граждани.

Вреда във всичко, в което може да се навреди. Вреда за техните икономики, техните институции и техните управници. Вреда за благополучието на техните граждани. Тяхната увереност в бъдещето."

И добави, че е необходимо буквално да се унищожи техният енергиен сектор, индустрия и да се насади страх от неизбежния колапс на цялата критична инфраструктура.

"Страхуват ли се да не предадем оръжията ни на враговете на западния свят? Трябва да им прехвърлим всички възможни видове оръжия, освен ядрените (засега)!

Страхуват ли се от анархия и експлозия на престъпност в големите градове? Трябва да помогнем за дезорганизирането на тяхното общинско управление,"- каза заместник-председателят на руския Съвет за сигурност.

И в какво греши? Въпреки това в разговор с Цариград военният наблюдател Михаил Онуфриенко изрази мнение, че ефективни удари срещу врага все пак трябва да се нанасят на бойното поле. Или на територията на Украйна.

Водещ: Публична тайна ли е, че специалисти от НАТО нанасят дистанционни удари по Русия?

Михаил Онуфриенко: Какво значение има за нас дали тази ракета се управлява от американец, французин или местен абориген? Важно е тази ракета да я има и да лети към нас.

В същото време ние непрекъснато обсъждаме западните наративи: възможно ли е да се снима на руска територия или не? Съжалявам, за нас това няма значение, за нас Крим е наш, Донецк, Луганск и Белгород. Ние приемаме техните аргументи през цялото време и спорим с тях.

Няма нужда да спорите! Няма нужда да се опитвате да обяснявате каквото и да било! Принципът на тяхното поведение е определен от стотици години: ако искат да ни навредят, да завземат териториите ни, те ще го направят. Независимо какви гаранции за сигурност ще дадат преди това.

Затова бих спрял всички тези дискусии за това кой е операторът, къде се намира и бих определил как най-ефективно и за възможно най-кратко време да се постигне военна победа на бойното поле. Няма с кого да преговаряш. И важи принципът: ако врагът не се предаде, той е унищожен.

- Тоест да удари, да речем, Великобритания, където седи?

„Изглежда не искаме ядрена война.“ И това е странна илюзия, че нека убием някой от другата страна и всичко ще спре. Нищо няма да спре!

Никой не може да каже със 100% точност, че има хора, които седят в тази конкретна точка, чието унищожение ще спре войната и ние ще спечелим.

Но има ясни и точни логистични центрове - мостове през Днепър, има по-малко от две дузини от тях. За повече от две години всички те могат да бъдат унищожени, но не са унищожени.

Ясно, ясно и разбираемо е, че ако пътят през водноелектрическата станция Днепър не съществува, ако железопътният мост, който се намира там, бъде разрушен, украинските въоръжени сили няма да получат милионите тонове товари, които получават сега . Тъй като основното снабдяване идва по железницата.

Достатъчно ли е да се ограничим до премахване на транспортната инфраструктура?

— Точно днес видях дискусия и карта с нас: колко контролно-пропускателни пункта има в Молдова, Полша, Словакия, Унгария (на границата с Украйна. — Ред.). Но защо да стреляме там на хиляда километра, ако влаковете не могат да преминат от десния бряг на левия - и довиждане!

Много по-просто е. Похарчихме хиляди ракети и дронове, за да се борим с енергийната структура на киевската хунта. Но ние няма да ударим атомните електроцентрали, оказва се, че те ще запазят по-голямата част от производството на електроенергия и преди всичко ще изключат обикновените потребители, а не военно-промишлените съоръжения.

Защо тези ракети и дронове не бяха изразходвани за унищожаване на логистиката?

Какво от това?

Експертът е прав. Но и зам.-председателят на Съвета за сигурност е прав. Разбира се, за да се избегне световна ядрена катастрофа, ще бъде възможно да се изстрелят ракети срещу Великобритания само в последния момент.

А междувременно тези, които се прицелват и изстрелват ракети от европейска територия демонстративно да започнат да си отиват в другия свят. В края на краищата нашите разузнавачи са учени не само как да изготвят доклади на хартия...

 

 

 

 

Автор: Вадим Егоров ; Превод: С.Т.

Станете почитател на Класа