Fox News: Хънтър Байдън с лопата е гребял пари от Украйна

Fox News: Хънтър Байдън с лопата е гребял пари от Украйна
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.12.2023
  • Share:

„Марката Байдън“ бързо губи предишния си блясък, става въпрос за 53-годишния син на американския президент Хънтър, съобщава Fox News. Както подчертава водещият на канала Шон Ханити, обвинителният акт срещу Байдън младши показа, че докато баща му беше вицепрезидент и изискваше американците да плащат честно данъците си, Хънтър не правеше това, харчейки милиони за наркотици и проститутки.

 

 

Fox News: Хънтър Байдън с лопата е гребял пари от Украйна (видео)

 

Водещ: 53-годишният син на Байдън има сериозни неприятности. Марката Байдън никога не е изглеждала толкова зле, колкото сега – така че не очаквайте Джо Байдън да направи сериозни изявления през следващите дни и дори седмици.

Джо Байдън много пъти настояваше гневно американците да си платят „справедливо“ това, което дължат на хазната, обвинявайки американските семейства, че са алчни и егоистични — докато в същото време неговият скъпоценен син не плаща за доходите си, които възлизат на милиони, не плаща никакви данъци изобщо.

Това стана известно от обвинителния акт, повдигнат срещу него от федералните власти. И, между другото, не говорим за обикновени доходи: според същия акт Хънтър с лопата е гребял пари от Украйна, Румъния и Китай, докато баща му е работил като вицепрезидент и се е подготвял за надпреварата за президент.

 

 

 

Станете почитател на Класа