Danny Haiphong: Западните СМИ тровят зрителите си — затова американците смятат всички за врагове

Danny Haiphong: Западните СМИ тровят зрителите си — затова американците смятат всички за врагове
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.10.2023
  • Share:

Мирогледът на човек се формира въз основа на неговото образование и информацията, която получава от медиите, а на Запад СМИ всеки ден тровят зрителите си с лъжи, отбелязва американският журналист Брайън Берлетик в канала на Дани Хайфонг. Затова американците са настроени против другите държави, въпреки че сами по себе си те не са лоши хора, пояснява журналистът.

 

 

 

Danny Haiphong: Западните СМИ тровят зрителите си - затова американците смятат всички за врагове (видео)

 

Брайън Барлетик, журналист: Да се ​​върнем на темата за медиите. Информационното пространство на всяка държава храни колективния ум на хората, както чрез храненето захранваме тялото си. Ако се храните добре, ще бъдете силни, здрави, устойчиви на стрес, креативни, продуктивни всеки ден. Но ако консумирате отрова, винаги ще сте болни, няма да сте много продуктивни. А ако употребявате наркотици, вашето възприятие за реалността ще бъде изкривено и може да нараните себе си и другите.

Същото е и с информационното пространство. Можете да отровите цяло население, ако натрапвате лъжи в главите им всеки ден.

Виждаме това в целия Запад, като се има предвид прокси войната на САЩ с Русия в Украйна, отчитайки и нарастващия конфликт, който САЩ провокират с Китай. Виждаме колко опасно е това. Ако доведем тази война до катастрофалния й край, колко жертви ще има? Вижте какво стана с Ирак, какво стана с Афганистан, Сирия, Либия. Това са последиците по целия свят от медийната лъжа.

 

 

Станете почитател на Класа