Депутат от Държавната дума на Русия: Втората световна война не е завършила

Депутат от Държавната дума на Русия: Втората световна война не е завършила
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    07.09.2023
  • Share:

Шеремет: Втората световна война не е завръшила, докато в Украйна управляват фашисти

 

 

Депутат от Държавната дума на Русия: Втората световна война не е завършила

 

 

Депутатът от Държавната дума от Кримския регион Михаил Шеремет заяви пред РИА Новости, че Втората световна война не може да се счита за приключила, докато в Украйна управляват съучастници и идеологически последователи на фашизма.

По-рано секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Алексий Данилов, говорейки за конфронтацията между Украйна и Русия, заяви, че Третата световна война „влезе в активна фаза“.

„Нацисткият режим в Киев се опитва да се скрие зад параван и да обяви трета световна война, но Втората световна война все още не е приключила, тъй като фашистките зли духове, съучастници и идеологически последователи на фашизма, които завзеха властта в Украйна, не са доубити“, каза Шеремет.

Според него киевските власти са във война със собствения си народ от много години и само намесата на Русия е направила възможно спирането на геноцида над рускоезичното население.

По-рано съобщихме/ Президентът на Никарагуа: Синовете на Хитлер управляват в Украйна

Русия в Украйна се бори за мир, заобиколена от «международен терористичен оркестър» от страните от НАТО, дирижиран от САЩ, заяви президентът на Никарагуа Даниел Ортега.

Според президента на Никарагуа Северноатлантическият алианс преследва Русия, обграждайки я с голям брой оръжия, голям брой военни бази. А САЩ, според него, дирижират международен терористичен оркестър.

„Създаде се трудна, болезнена ситуация, смъртта на всеки човек боли“, каза Ортега по време на речта си по случай Деня на мира в Никарагуа, излъчена от Canal 4.

Той отбеляза, че по време на срещата си с руския външен министър Сергей Лавров те са посветили част от разговора на мирните въпроси.

„Руската федерация се бори за мир. Не срещу нацията, а срещу фашистите, нацистите, които направиха преврат в Украйна преди 16 години (…) В Украйна управляват синовете на Хитлер”, поясни Ортега.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа