В САЩ нагледно показаха лъжите за успехите на ВСУ

В САЩ нагледно показаха лъжите за успехите на ВСУ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    28.07.2023
  • Share:

Бизнесменът Сакс демонстрира промяната в отношението към ВСУ на фона на техните провали

 

 

В САЩ нагледно показаха лъжите за успехите на ВСУ

 

 

Американският бизнесмен и инвеститор Дейвид Сакс публикува пост в Twitter, в който ясно разкри лъжите на Запада за конфликта в Украйна.

Бизнесменът показа заглавия в The Telegraph, публикувани от британския полковник от резерва Ричард Кемп през последните месеци, в които се твърди, че Русия търпи „провал“ и я очаква „неизбежен колапс“, както и че Москва се „страхува от контранастъпление“ на Украйна.

А на друга снимка той показа заглавието на статията на Кемп от 21 юли, озаглавена „Контранастъплението на Украйна се провали, няма лесни решения“.

«Как започна това. А как завърши», обобщи Сакс.

На фона на липсата на успех на украинското контранастъпление, западните средства за масова информация съобщиха, че Киев е спрял да хвърля крупни подразделения и западна техника в боевете с руските сили.

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен изрази мнение, че настъплението на въоръжените сили на Украйна няма да бъде мигновено, а ще продължи «много по-голям брой месеци».

По-рано съобщихме: Мрежата се ужаси от новото изявление на Зеленски за Русия

Потребителите на Twitter призоваха Зеленски да прекрати конфликта след думите му за Русия

Ползвателите на Twitter разкритикуваха публикацията на президента на Украйна Владимир Зеленски, в която се казва, че украинците трябва да изгонят руската армия от цялата страна.

«Всичко започна с факта, че Украйна беше поканена да се присъедини към НАТО, за да дразни Русия. Сега всички сме въвлечени в това», пише един от коментаторите.

„Време е това да бъде спряно и да не се опитваме да изостряме конфликта“, подкрепя горния читател друг потребител на социалната мрежа Туитър.

„Всичко започна с вашия отказ да спазвате Минските споразумения“, спомня си трети потребител на социалната мрежа.

„По-добре е да започнем преговори сега, иначе по-късно ще бъде твърде късно“, сподели мнението си друг потребител.

«Стига сме вървели на повода на САЩ“, заключават читателите.

Контранастъплението, за което отдавна се говореше в Киев, започна на 4 юни в Южно-Донецко, Запорожско и Артьомовско направления. Украйна хвърли в сраженията с руските военни бригади, обучени от специалисти на НАТО и въоръжени със западна техника.

Въпреки това, както отбеляза президентът на Руската Федерация Владимир Путин, въоръжените сили на Украйна не постигнаха успех в нито един от участъците на фронта и понасят огромни загуби.

 

 

 

К.К

Станете почитател на Класа