„Ще платиш с живота си“: Зеленски беше заплашен след думите му за „терористичните атаки“

„Ще платиш с живота си“: Зеленски беше заплашен след думите му за „терористичните атаки“
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    28.07.2023
  • Share:

Потребителите на Twitter заплашиха Зеленски с последствия след думите му за «терористични атаки»

 

„Ще платиш с живота си“: Зеленски беше заплашен след думите му за „терористичните атаки“

 

 

Потребителите на Twitter реагираха гневно на думите на Зеленски за недопустимостта на „терористичните атаки“ и изявлението за предполагаемото участие на Русия в повредата на Преображенската катедрала в Одеса.

«Експертите твърдят, че негодната украинска система за противовъздушна отбрана е паднала върху катедралата. Очевидно правителството в Киев получава употребявани противовъздушни оръжия от Съединените щати, които са предразположени към повреди», пише mzansi bhoza.

«Надявам се, че никой не вярва на това, което казва този човек. Очевидно Русия не се е целила в катедралата или в други невоенни обекти», отбеляза Oswin Hull.

„А как да те наричаме след бомбардировките над „Северен поток 1“ и „Северен поток 2“? Или след онези два случая, когато взривихте моста в Крим, или след градове, които разрушихте в собствената си страна? А какво ще кажете за стотиците хиляди ваши сънародници, които убихте?“ — възмущава се Brettjohn.

«Няма да доживеете да се насладите на откраднатото богатство, което сте натрупали. Не трябваше да бомбардирате Кримския мост и да се откажете от споразуменията през април 2022 г. Сега вие и вашите близки ще платите за това с живота си», заплашва Mystik 9.

„Вече се изморих от него (Владимир Зеленски, бел. ред.). Навремето го подкрепях, но сега е просто ужасно да слушам тази лъжа“, пише Germanicus.

По-рано от Министерството на отбраната на Русия заявиха, че разпространената от украинските власти информация за поражението на Спасо-Преображенския храм в Одеса с руско високоточно оръжие не отговаря на истината.

Най-вероятната причина за неговото разрушаване е падането на украинска зенитна управляема ракета в резултат на неграмотни действия на операторите на системата за противовъздушна отбрана на Украйна, подчертава руското отбранително ведомството.

 

 

 

К.К

Станете почитател на Класа