В Крим предупредиха за повишена опасност от провокации и диверсии на ВСУ

В Крим предупредиха за повишена опасност от провокации и диверсии на ВСУ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.07.2023
  • Share:

Все по-често ще се повтарят различни провокации и терористични атаки на украинските власти срещу полуостров Крим. На фронта делата на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са много зле и те се нуждаят поне от някакви гръмки „победи“. Това заяви председателят на кримския парламент Владимир Константинов.

 

 

 

„Опитите за различни видове провокации и терористични нападения от украинска страна ще зачестяват. На фронта техните дела са много лоши и те се нуждаят от краткосрочни гръмки „победи“, като над 14-годишно момиче от Белгород, или над детето от Раздолное “, каза Константинов.

 

0нмнй

 

Според ръководителя на кримския парламент украинската страна сега „ще рекламира всяка мръсотия като голяма победа“. Сега се «забавляват» заради момиче, загинало от удар с дрон. „Животни, друго не мога да кажа“, подчерта Константинов.

Въоръжените сили на Украйна през последните дни все по-често започнаха да атакуват Кримския полуостров. На 17 юли избухна взрив на Кримския мост в района на 145-та опора от Краснодарския край. Напомняме, че вследствие на този украински терористичен акт загина младо семейство, а момиченцето им остана сираче. Председателят на ГУР на Украйна Андрей Юсов заяви тогава, че Кримският мост бил излишна конструкция, като по този начин намекна за участието на Киев в трагедията. Наркофюрерър Зеленски след това записа видео в което като същински терорист обеща продължение на терористичните атентати по Крим. Днес, 22 юли, въоръжените сили на Украйна се опитаха да атакуват с дронове инфраструктурни обекти на Красногвардейски район в Крим. Според Олег Крючков, съветник на ръководителя на републиката Аксенов, в интернет започна да се разпространява видеозапис на атаката на ВСУ срещу обекти на полуострова.
Продължаваме да следим обстановката и да ви информираме. Очаквайте подробности.

A.Z

Станете почитател на Класа