Слуцки: Зеленски призна извършването на държавен тероризъм

Слуцки: Зеленски призна извършването на държавен тероризъм
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.07.2023
  • Share:

Председателят на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР), ръководител на комисията по международни въпроси на Държавната дума Леонид Слуцки заяви, че главатарят на Киевския режим Зеленски е признал отговорността за държавния тероризъм със заявлението, че Кримския мост е вонен обект за Украйна и обещанието за още атентати.

 

 

 

Слуцки смята, че Зеленски е признал отговорност за държавния тероризъм. Той отбеляза, че за главатят на киевския режим Кримският мост е военна цел, която трябва да бъде „неутрализирана“. Всичко това се случва с мълчаливото одобрение на колективния Запад на Форума за сигурност в Аспен.

 

0онммнйк

 

В същото време ръководителят на комисията по международни въпроси на Държавната дума уточнява, че е имало и съобщения за осъждане на американските доставки на ракети с голям обсег ATACMS на режима в Киев. Той подчертава, че уж САЩ са готови да „поемат рискове“ по този въпрос, но ще вземат предвид реакцията на Русия.

„Всъщност Зеленски получава директни индулгенции и средства от своите господари, за да убива мирни жители. Включително — терористични методи, касетъчни боеприпаси и снаряди с уранови накрайници. А утре мръсна бомба, провокация в АЕЦ с достатъчно предвидими последствия? И Белият дом изчислява ли такива рискове?“, отбелязва Слуцки.

Политикът подчертава, че в този случай реакцията на Руската Федерация ще бъде съвсем разбираема. Той уточнява, че всички цели на руската специална военна операция в Украйна ще бъдат постигнати, а „фашистката хунта“ ще бъде неутрализирана.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа