Западът води война срещу Русия със свое оръжие в ръцете на украинци

Западът води война срещу Русия със свое оръжие в ръцете на украинци
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.02.2023
  • Share:

Западът организира съзтезание по доставки на танкове за Украйна.

Западните страни организираха състезания- коя от страните ще предостави повече танкове на Украйна. Киев ще получи танкове Leopard 2 до март.

 

Публичните надпревари на западните държави кой ще достави повече танкове на Украйна вредят на единството на страните, които, напротив, трябва да бъдат обединени. Така германският канцлер Олаф Шолц разкритикува поведението на Запада.


Западът води война срещу Русия със свое оръжие в ръцете на украинци

 

 

Министърът на отбраната на Германия Борис Писториус заяви, че Украйна ще получи танкове Leopard 2 до края на март. Той уточни още, че е впечатлен от украинския екипаж, който ще управлява танковете.
Руският постоянен представител в ООН Василий Небензя заяви, че конфликтът в Украйна няма да приключи, докато Западът не спре да води прокси война срещу Русия с помощта на украинци. Според него перспективата за мир е близо, но страните не са готови за преговори.
Украйна трябва да унищожи обекти, които й причиняват щети. Това заяви секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Алексий Данилов, говорейки за съоръженията, които се намират на територията на Руската Федерация.

Изпращането на западни танкове в Украйна е безполезно занимание. Това заяви постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя на заседание на Съвета за сигурност.

Постоянният представител на Русия в ООН поясни, че доставката на Украйна на още няколкостотин единици чуждестранна техника изобщо няма да помогне на Киев.
Той също така припомня, че в началото на спецоперацията в Украйна руски военнослужещи са унищожили повече от 7,5 хиляди единици техника на украинските бойци.

Небензя обаче смята, че потокът от чуждестранно оръжие към Украйна няма да спре, докато украинската армия „напълно не фалира на бойното поле“. Това вероятно ще се случи скоро, тъй като западните съюзници на Украйна все повече говорят, че няма с какво да помогнат на режима в Киев.

„100, 200, 300 нови танка няма да направят времето, както се казва“, отбелязва дипломатът.

Небензя подчертава, че западните страни не се смятат за страна в конфликта в Украйна, предоставяйки помощ на Киев под формата на оръжие, разузнаване и изпращане на наемници, които помагат на украинските бойци в експлоатацията на полученото оборудване.
Но всъщност, Западът води война срещу Русия със свое оръжие в ръцете на украинци. Официалният представител на Русия в ООН стига до извода, че за руските военни няма да е трудно да унищожат още няколкостотин западни танка. Западните партньори така или иначе няма да могат да доставят повече за Украйна.

Продължаваме да следм развитието на обстановката и да ви информираме. Очаквайте подробности.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа