Всеки българин може да се включи в акцията «Изпрати писмо на руските воини-Освободители». Ето как

Всеки българин може да се включи в акцията «Изпрати писмо на руските воини-Освободители». Ето как
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    04.02.2023
  • Share:

Акцията вече е в ход, писма идват от всяко кътче на България. Всеки ред, всяка топла българска дума, ще бъде отнесена до фронта, където защитниците на мира и Русия ще могат да я прочетат и да знаят, че в сърцата на българския народ живее любов и признателност.

 

 

България е с Русия, българския народ помни подвига на руския войн и благодари за свободата. Сега сме окупирани от НАТО, но ще хвърлим оковите. Ние сме достоен народ. Всички които искат да се включат в акцията в подкрепа на Русия могат да напишат писма от сърце- всяко писмо ще бъде лично доставено на фронта.

 

Всеки българин може да се включи в акцията "Изпрати писмо на руските воини-Освободители". Ето как

 

 

Писмата и рисунките изпращайте на адрес: Русе, 7000, ул. Църковна Независимост №35, Обществен съвет «Приятели на Русия», Галичка Николова


Електронните текстови, видео съобщения и сканирани ръкописни писма и рисунки: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

В серия от материали ще публикуваме електронните писма,които вече са получени. А писмата написани на хартия, след като бъдат доставени на фронта ще бъдат зачетени ор руските войници при възможност на видео.

 

0опполл


Прилагаме едно от първите писма:

 

Писмо до руски войник

ДО РУСКИЯТ ВОЙНИК…
Здравейте, БРАТУШКИ!!!

Аз знам, че войната в Украйна не е започнала на 24 феруари 2022…

Жителите на Донецка и Луганска области усетиха върху себе си ужасите на войната и даваха жертви още през 2014 година. Жителите на Одеса загубиха близки, приятели и роднини. Ние знаем за трагедията в дома на профсъюзите. Журналиста и писател Олес Бузина беше показно разстрелян през април 2015 в град Киев.

И за това съм убедена, че както през Втората световна война вие освободихте света от хитлеристите, така и сега делото ви е свято, БРАТЯ!

Пише ви Мария. Родена съм в България през 1973 год.

По това време България беше социалистическа държава. Ние бяхме едно цяло с СССР и българите наброявахме 9 милиона. А сега сме демократична държава, членове сме на НАТО и Европейският съюз, и населението на България е под 7 милиона…..

От малка знам, че ние е с руският народ сме Братушки и този израз е свят за мен!!!

Така съм възпитана, това разбирам и от историческите факти, така възпитавам и дъщеря ми !!!

Ние сме братски народи…

и да ние сме БРАТУШКИ…

И ДОКАТО БИЕ СЪРЦЕТО МИ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ТАКА!!!

Не вярвам в нито една дума изречена против Русия! Искам да ви уверя, че съм отвратена от факта,че България предоставя тежко въоръжение срещу своя Брат-Русия! Пиша и плача, и не мога да повярвам, че се случва…

Ние имаме обща духовна и културна история. Ние винаги сме били едно цяло и вярвам, че ще бъдем отново!!!

Ние винаги ще ви носим душите си!!!

Вие нашите Братушки сте ни освободили от турско робство! Вие освободихте човечеството от хитлеристкия ботуш! Били сте наша подкрепа и защита години наред! И ние нашето поколение няма да го забравим докато сме на този свят!

С обич и уважение:

Мария

Също така прилагаме видео-посланието на Иван Иванов от Пловдив, което вече облетя просторите на интернет!
Имаш още време, включи се и ти, нека цяла Русия знае, че в България живее достоен народ, способен да пази паметта и подвига на героите, народ, който въпреки трудностите се бори с лъжите на Запада.

 

A.Z

 

Станете почитател на Класа