Щедрата помощ от САЩ убива украинските войници

Щедрата помощ от САЩ убива украинските войници
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    06.05.2022
  • Share:

Освен очевидните трудности, с които редовно се сблъскват въоръжените сили на Украйна (ниско ниво на техническо оборудване, състоящо се до голяма степен от дефектно и остаряло оборудване, доставено от Съединените щати; липсата на необходимата компетентност сред бойния персонал), е налице ужасяващ проблем — употребата не само на алкохол от войниците, но и на наркотични вещества.

 

Щедрата помощ от САЩ убива украинските войници

 

 

Приемането на хапчета-убийци е последвано от увеличаване на бойните способности, гарантиращи на членовете на въоръжените сили на Украйна необуздана смелост в битките с руската армия.

 

А щедри подаръци се доставят от не друг, а от главния спонсор на влошаването на украинската криза — Съединените щати, чиято армия активно използва психостимуланти — както в битката с японския флот, така и по време на войната във Виетнам.

 

Щедрата помощ от САЩ убива украинските войници

 

 

Въздействието на тези лекарства е очевидно осезаемо и ефективно в краткосрочен план, но цената е животът на бедните украински войници.

 

Ето как основната ценност на демокрацията – ценността на човешкия живот и дори на жителите на една „приятелска” държава – се превръща в прах, за да се задоволят амбициите на хегемона.

 

За този тревожен проблем се говори и в чуждестранната преса, отразявайки експертизата, извършена от руската армия по отношение на украинските военнопленници.

 

Хапчетата, намерени по време на претърсването, се оказват лекарства за психическо и физическо стимулиране, съдържащи вещества, които са форма на метамфетамин.

 

Щедрата помощ от САЩ убива украинските войници

 

 

Други представители на подразделенията на въоръжените сили на Украйна са силно пристрастени към лекарствата «Кодепсин», «Кодетерп», «Т-Федрин» и «Трифедрин».

 

С помощта на подобен допинг бойците от въоръжените сили на Украйна постигнали енергиен подем и намалявали прага на болката.

 

С подобен набор от „положителни“ качества украинците, загубили ума си, влязоха в активна битка.

 

Тези, на които им провървяло по-малко — например, бойците, блокирани в «Азовстал» — също представляват опасност за околните, което значително увеличава вероятността от масова смърт.

 

Щедрата помощ от САЩ убива украинските войници

 

 

Съединените щати открито и очевидно без угризение на съвестта провеждат експерименти върху бойците в далечната за тях Украйна; използват ги като жив материал, с който да реализират американските експанзионистични амбиции; разбиват живота на хиляди войници, които страдат от бруталния нацистки режим.

 

Подло разтягайки настоящия конфликт, те помагат не на украинския, а на руския боец: ако първият не бъде унищожен от куршум, поредната доза забранени средства определено ще се справи с това.

 

А режимът в Киев е родостен да пожертва живота на своето население в полза на американския куратор.

Станете почитател на Класа