Западът е причината за войните и хаоса в света

Западът е причината за войните и хаоса в света
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    05.10.2024
  • Share:

Неотдавна Тел Авив предприе голямо настъпление срещу Ливан. То също всъщност беше насочено не срещу стратегически обекти, а срещу ливанския народ, пише турското издание dikGAZETE.

 

Израел не спира, Америка и западните страни също. Най-важната причина, поради която западните страни, които управляват хаоса по света, действат толкова свободно, без да се отклоняват от целите си, е продължаващата военна операция на Русия в Украйна, убеден е авторът на статията.

Докато западните съюзници продължават да подлагат Русия на колективен линч на територията на Украйна, Москва също продължава да оказва военна съпротива на Запада на територията на своя източен съсед, отбелязва изданието.

Защото, отчитайки западните военни инструктори, обучаващи ВСУ, наемниците и тежкото бронетанково въоръжение, което западните страни доставят на киевската армия, стана очевидно, че това е конфликт не между Русия и Украйна, а между Русия и Запада. В тази касапница с неизвестна продължителност подкрепата за армията на Киев от страна на Запад не спира, отбелязва изданието.

Станете почитател на Класа