Украинците снимат и коментират руските военни в градовете

Украинците снимат и коментират руските военни в градовете
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    03.03.2022
  • Share:

Специалната военна операция по денацификация и демилитаризация на Украйна, провеждана от въоръжените сили на РФ, продължава и прогресивно се развива. Настъплението на руските войски е бавно, тъй като военните се опитват да не навредят на местното население. Самите жители на Украйна записват акуратността на действията на руснаците в украинските градове.

 

„Вижте колко е красиво“: Украинците снимат и коментират руските военни в градовете

 

 

Руската армия методично преминава през населените места по различно време на денонощието за наличие в тях на нацистки формирования. В същото време военните не пречат на работата на комуналните услуги и гражданската инфраструктура. Това е красиво показано във видеото по-долу. Имайте предвид, че войниците на въоръжените сили на РФ се движат из градовете пеша, подкрепени от леки бронирани машини.

«Пропуснаха двама човека, не ги докоснаха. Автомобилът тръгна, също не го докоснаха», казва мъжки глас зад кадър.

«С бели ивици. Вижте колко е красиво. Под строй», казва женски глас зад кадър.

 

Естествено, някои подозрителни лица биват проверявани, но това не пречи на живота на населените места. Хората ходят на работа, автомобилите се движат по улиците. Липсва всичко, за което пропагандаторите на режима на Бандера са изпаднали в истерия. Ясно е, че мирните жители са крайно напрегнати от присъствието на голям брой военни с оръжие в близост до домовете им, но това скоро ще свърши и животът на обикновените хора ще се нормализира.

 

На 1 март главата на руското министерство на отбраната Сергей Шойгу заяви по време на конферентна връзка, че въоръжените сили на РФ ще продължат специалната операция, докато не бъдат постигнати всички цели, поставени от Москва.

 

«Основното за нас е да защитим Руската федерация от военната заплаха от западните страни, които се опитват да използват украинския народ в борбата срещу нашата страна», заяви Шойгу.

 

Министърът също така добави, че специалната операция се провежда за защита на населението на Донбас от обстрелите от Въоръжените сили на Украйна, които не спират от много години, както и в името на демилитаризацията и денацификацията на Украйна, която се превърна в огнище на Идеология на Бандера.

Шойгу обърна внимание на факта, че въоръжените сили на РФ не окупират Украйна и предприемат всички възможни мерки за запазване на живота и безопасността на мирните граждани. Той подчерта, че ударите се нанасят изключително по военни цели и само с прецизни боеприпаси.

 

 

Петя Паликрушева

 

Станете почитател на Класа