Мъск се е "полуразделил" с Граймс след три години връзка

Мъск се е "полуразделил" с Граймс след три години връзка
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    26.09.2021
  • Share:

Бизнесменът Илон Мъск и неговата партньорка Клер Елиз Баучер, известна със сценичното си име Граймс, почти са разделени, каза магнатът пред уебсайта Page Six в петък.


"Ние сме полуразделени, но все още се обичаме, виждаме се често и сме в много добри отношения", каза бизнесменът, като уточни, че двамата планират да отгледат заедно сина си X Æ A-Xii .


"Основното е, че работата ми в SpaceX и Tesla изисква от мен да съм предимно в Тексас или да пътувам в чужбина, а нейната работа е предимно в Лос Анджелис. Тя остава при мен сега, а малкият Х е в съседната стая", добави той.


Връзката между Мъск и Граймс стана известна през май 2018 г. През май 2020 г. двойката обяви раждането на бебето, чието своеобразно име предизвика вълна от меми и проблеми с регистрацията: за да я осигурят, трябваше да променят X Æ A-12 нa X Æ A-Xii.


Последният път двамата бяха видени заедно на Met Gala, ежегодно събитие, организирано от Института по костюмите на Музея на изкуството Метрополитън в Ню Йорк, което се проведе на 13 септември. Така певицата се разходи сама по червения килим и се присъедини към приятеля си вътре в сградата.

Станете почитател на Класа