Принц Уилям и семейството му пътуват с икономичен полет и дават урок на херцозите на Съсекс

Принц Уилям, съпругата му Кейт Мидълтън и двете им деца пътуваха този петък с икономичен полет на авиокомпанията FlyBe, като билетите бяха оценени на £ 73 ($ 89). Фактът изненада последователите му, след като малко преди това брат му Хенри и Меган Маркъл бяха критикувани, че използват частен самолет по време на ваканциите си, съобщава DailyMail.


Свидетели твърдят, че бъдещият наследник на трона е бил в предната част на самолета, но никой не е знаел, докато не са кацнали и те са били посрещнати от агентите за сигурност. "Не можех да повярвам на очите си. Не очаквах да срещна кралска особа на нискотарифен самолет", каза един от пътниците.


На няколко фотографии можете да се види принцът да носи няколко чанти, когато слиза от самолета, докато съпругата му държи в ръцете си едно от децата им. Подобно обстоятелство според Робърт Джобсън, автор на няколко книги за кралската фамилия, не трябва да привлича вниманието. "Кралското семейство използва евтини авиокомпании от години, принцеса Даяна го правеше често", казва писателят пред британския вестник.


Последните снимки на принц Уилям бяха похвалени от мнозина. "Това е умно действие на херцога на Кеймбридж и отлично за обществеността. Ако можете да видите наследника на трона и неговите деца - които са следващите в реда на наследяването – да летят с нискобюджетен полет, тогава със сигурност Хенри, Меган и синът им също могат да го направят", добави Джобсън.


Този месец различни сектори разкритикуваха херцозите на Съсекс, че предприеха четири частни самолетни полета по време на ваканциите си, като ги упрекнаха за предполагаемото използване на публични средства и принос за замърсяването на околната среда.


Изправен пред това, говорител на двореца Кенсингтън каза: „Ние не коментираме какво правят като семейство през личното си време".

Станете почитател на Класа