Клинтънови се отърваха пак...

Американският финансов магнат Джефри Епстийн е намерен мъртъв в килията си. Тялото му е открито около 07:30 ч. тази сутрин в затвора в Ню Йорк, информира Би Би Си. Според ABC News милиардерът се е самоубил. Милиардерът Джефри Епстийн се е самоубил в килията си. Преди 2 седмици Епстийн беше открит в безсъзнание и с наранявания по шията. Той беше обвинен за трафик на непълнолетни момичета с цел сексуална експлоатация, но пледираше невинен. Неотдавна на Епстийн му бе отказано да излезе от затвора под гаранция, като адвокатите му планираха да обжалват този отказ.

 



След като е поставен под специално наблюдение точно заради предишен опит за уж самоубийство … Клинтънови се отърваха. Отново. Все пак Бил Клинтън изоооообщо не е бил чест гост на частния остров на милиардера-педофил …

 

 

 

Измислиха го! Педофил приближен до властта Джефри Епщайн самоубит, но само по медиите. Когато си агент на ЦРУ/Мосад и държиш касетките на всички педофили в правителството. И единственият начин да те отърват е като еврейските медии те обявят за умрял и те върнат в Израел..

 

 

Александър Недков, Скритата Истина

 

Станете почитател на Класа