САЩ изпращат войските си да се жертват в Сирия, за да отприщат III световна война

Вашингтон изпраща специални сили в Сирия, за да "съдействат" на бунтовниците, борещи се срещу терористите. Американският философ Джеймс Фетцер вярва, че истинската цел на САЩ е лансиране на нова световна война.

"Тъй като ситуацията е ужасно лоша за Америка, защото Русия разобличи измамното поведение на САЩ, президентът Барак Обама е принуден да провокира III световна война, това е, което се случва в момента", каза той в интервю. Близкият Изток никога не ще се върне към това, което беше
Също така, философът нарича изпращане американските войски в Сирия "силно обезпокоителен" факт и заяви, че за да "водят война срещу Русия" и да провокират нова световна война САЩ възнамеряват да жертват своите войски в Близкия изток , "Те изпращат своите войски да се жертват, за да започне Трета световна война, тъй като всичко е срещу САЩ", каза Фетцер, като добави, че някои от старите съюзници на САЩ в региона, търсят "помощта на Русия" при настоящите обстоятелства.
"Съединените щати пропуснаха много години да направят нещо за проблема с ислямската държава, но едва сега, след руската намеса в конфликта, когато борбата срещу ИД стана много систематична, методична и много откровена, Близкия изток никога няма да се върне назад към това, което беше ", каза философът.

Станете почитател на Класа