Тийнейджър без книжка потроши Ferrari за $ 240 000 в центъра на Москва

Центърът на Москва се превърна в сцена на пътнотранспортно произшествие, когато 17-годишен управляващ луксозно Ferrari, нахлул в насрещното платно и се сблъскал с два автомобила.

Според агенция РИА Новости, преди аварията тийнейджърът правил опасни маневри със скорост 200 километра в час по Ринга, едно от околовръстните шосета в руската столица. На Кримски мост водача загубил контрол над превозното средство и нахлул в насрещното платно, където се сблъскал с два автомобила.

След силния удар колата пламнала и е била напълно унищожена от пламъците. Една от колите в сблъсъка също се запалила, а другата е частично засегната от пожара. Аварията оставила няколко ранени, включително шофьора на Ferrari, който избяга от местопрестъплението и е бил отведен в болница от бодигардовете си.

Според местните медии, самоличността на нарушителя остава неизвестна, но слуховете твърдят, че той е син на милиардер. Правоохранителите, междувременно, са докладвали, че тийнейджърът не е имал свидетелство за управление, което в Русия може да се получи само след 18-годишна възраст.

Станете почитател на Класа