В погребално бюро върнаха към живота жена, смятана за мъртва

В погребално бюро върнаха към живота жена, смятана за мъртва
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    07.06.2024
  • Share:

Служители на погребално бюро в Небраска останаха шокирани, когато разбраха, че 74-годишна жена, смятана за мъртва и доставена в техния обект, все още диша. Според източници, Констанс Гланц е била обявена за мъртва в хоспис, а на следващата сутрин е превозена до погребалното бюро „Бутерус-Мазер и Лав“ в Линкълн. Там един от работниците е забелязал, че тя все още диша, докато подготвял тялото ѝ за погребение и веднага е уведомил властите.

Главният заместник на окръг Ланкастър, Бен Хучин, потвърди, че служителите на погребалното бюро са извикали спешна помощ и са започнали да правят изкуствено дишане на жената, докато пристигне линейка и бъде откарана в болница за допълнителни грижи.

Жената първоначално е била приета в хосписа сутринта и е била обявена за мъртва от лекар, който е подписал смъртния ѝ акт.

„Това е изключително необичаен случай“, коментира Хучин, който е в бранша от 31 години и не е срещал подобно нещо до момента. Той добави, че въпреки провежданото разследване, не са открити доказателства за престъпни намерения от страна на хосписа.

Случаят все още се разследва от шерифската служба, като засега не са повдигнати обвинения.

 

Станете почитател на Класа