Kой предсказа, че Луна ще е най-успешният ни президент

Kой предсказа, че Луна ще е най-успешният ни президент
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    26.10.2021
  • Share:

От няколко години насам ретро фолк звездата Луна нарича себе си "Президент" и докато всички гледахме с насмешна и самоирония, изпълнителката на "Тук-там" взе, че верно се кандидатира за предстоящите президентски избори. 

 

Някои се шегуват, а други сериозно вярват, че именно тя ще застане начело на страната и ще сбъдне предсказанието на Ванга, че руса жена ще повече страната към по-добро. Оказа се, че освен известната пророчица, през 2010 г. още една жена в национален ефир вещае такава съдба на Луна. 

 

В несъществуващото вече предаване на Маги Желязкова - Сидерова през 2010 г. й гостува именно чалга фурията, а зрителка на телефона обявява сензационнатата новина, че Луна ще стане президент на България. Новината е посрещната с много смях от водещата, а и от самата певица. По онова време Луна е много далеч от политиката и няма никакви амбиции да се впуска в това поприще. 

 

"Луна е родена под щастлива звезда. В която и държава да ходи, нека се връща в България. ще бъде човек, който ще обедини народа. Няма да бъде сега точно, след някоя година ще стане. Според моята прогноза тя ще ръководи България. ще стане най-великият президент на България. Така го чувствам", казва зрителката на телефона

21 години по-късно тези думи придобиват някакъв смисъл. Интересното е, че поради липсата на адекватни кандидатури, много хора се гласят да гласуват именно за фолк гърлата.

 

 

 

Станете почитател на Класа