Иван Звездев готви от дома си в ново шоу

Ново кулинарно шоу „Кухнята на Звездев“ по bTV ще замени „Бон Апети“ от 1 септември, съобщиха от телевизията. Предаването ще се излъчва всяка делнична и съботна сутрин от 9:30 часа, а популярният готвач Иван Звездев ще продължи да дава кулинарни съвети, но не от студиото, а директно от своя дом. Така зрителите ще се докоснат до реалния живот на водещия и семейството му. В новото шоу Звездев ще бъде и продуцент.
От медията обещават предаването да създава добро настроение, като за целта готвачът ще демонстрира уменията си под звуците на латиноамерикански ритми. Петъчните издания на „Кухнята на Звездев“ ще бъдат под мотото „Петък – ден на майстора“ и тогава в предаването ще гостуват майстор-готвачи от България и света. Съботните издания пък ще представят различни гости. Сред тях ще има както популярни личности от шоубизнеса и политиката, така и обикновени хора с различни професии. Екипът на предаването ще се стреми да съхрани старата българска кухня и кулинарна история и за тази цел "Кухнята на Звездев" ще гостува на българи от различните региони на страната.
В края на всеки епизод ще има видеообобщение, в което по достъпен начин ще бъде представен цялостният процес на приготвяне на ястията.

Станете почитател на Класа