Юксел Кадриев пред bTV: Развитието на медиите у нас тепърва предстои

Развитието на медиите в България тепърва предстои, защото с навлизането на новите технологии и цифровизацията се откриват и нови възможности. Това каза водещият и репортер на „bTV Новините“ в интервю за читателите на сайта на телевизията.
Кадриев разкри още, че се старае да не пренася проблемите от телевизията вкъщи. Лошите новини се превърнали в рутина за работата му, но въпреки това имало трагедии, към които не оставал безчувствен. За опита си в пред екрана водещият обяснява, че се старае настроението и физическото и психическото му състояние да не се отразяват по никакъв начин на работата му. „Зрителят го интересува да седне пред телевизора, да изгледа новините, да се информира качествено и след това да продължи с вечерята или разговора на масата“, обясни Кадриев.
Лицето на „bTV Новините“ споделя още, че според него жълтата преса във формата, в която я има сега в България, не трябва да съществува и че е необходим закон за печата. Провокиран от потребителите на сайта на bTV, Юксел Кадриев разказа, че приятел в телевизията му е екранният му партньор Ани Салич, а любимият му начин на почивка е риболовът.

Станете почитател на Класа