Кадър на „Дарик“ води „Здравей, България“

Диана Найденова от „Дарик“ ще води сутрешния блок по Нова телевизия, съобщиха от тв канала. От 20 юли до 29 август тя ще гостува в „Здравей, България“ с политическото си шоу „Челюсти“. Докато Милен Цветков и Лора Крумова са във ваканция, Найденова ще анализира събитията и процесите в политическия и обществения живот всеки делничен ден от 8:00 до 9:00 часа. Форматът на „Челюсти“ залага на прекия сблъсък на аргументи и контрааргументи. Преобладават политическите, социалните и обществените теми. Сред събеседниците на Найденова са и обикновени хора със заявена позиция.
Гласът на „Дарик“ ще си партнира в сутрешния телевизионен ефир с Мирослава Иванова. Освен като редактор на „На 4 очи“ по Нова тв тя е позната на зрителите и като заместник на Цветанка Ризова. От 7:00 до 8:00 и от 9:00 до 9:30 часа Иванова ще поднася по-олекотен вариант на „Здравей, България“. И през горещите дни предаването ще включва рубриките „По мрежата“ с Павел, „Спорт“ с Коко, както и „Рожден ден“. Прегледът на печата водещата ще прави най-често в компанията на популярна личност.
Водещият на „Тази сутрин“ по bTV Николай Бареков ще е в отпуск от първи август. Предаването също няма да спира, информационната му част остава, а за мястото на водещия се обсъждат варианти.

Станете почитател на Класа