Лили Иванова истински ядосана в бекстейдж кадри

В шестия епизод на поредицата „Опасно близо: Лили Иванова” по bTV зрителите за пръв път ще видят естрадната прима истински ядосана, съобщиха от телевизията. Това ще се случи по време на бекстейдж кадри от сценичната подготовка на певицата за юбилеен концерт на Нели Рангелова, на който двете изпълняват дует. Какъв е поводът за гнева й и как успява да я успокои нейният тонрежисьор, ще разберат зрителите от 16,00 ч. в събота.
В шестия епизод почитателите на Лили Иванова ще си спомнят за международните й фестивални участия. Впечатленията си от изявите на певицата ще споделят Диана Генова, съпруга на създателя на „Златния Орфей” Генко Генов и певецът Борис Гуджунов.
„Лили пееше на японски в Япония, на испански в Куба и на руски в Русия. Умееше не само да омагьосва публиката, но и да й засвидетелства уважение”, разказва Гуджунов. Защо Лили Иванова заминава да пее в Япония вместо Йорданка Христова и как успява да покори нетолерантната публика на огромен стадион в Чили са само част от историите, споделени от Диана Генова.

Станете почитател на Класа