Нови заглавия в ефира на Нова

Едни от любимите поредици на зрителите е подготвила Нова през следващата седмица, а стартът на куп нови заглавия за цялото семейство предстои след броени дни. Разнообразни сюжети, напрегнати истории и световноизвестни герои ще предложи нова схема на излъчване по канала, подкрепена от старта на третия сезон на „Хавай 5-0”, романтичната поредица „Край или начало”, сериалите „Езел” и „Мелодия на сърцето”.  

Маратонът стартира в понеделник, 20 януари, когато в ефира на медията ще се завърти третият сезон на една от най-обичаните американски криминални продукции „Хавай 5-0”. В нея ще видим легенда от оригиналната поредица от 70-те години на миналия век – актьорът Едуард Аснър, а за членовете на отряд 5-0 предстоят нови случаи, още по-напрегнати ситуации и много личностни изпитания, в борбата с престъпността на Хаваите и  епизодите от понеделник до четвъртък от 20.00 часа. 

Романтика и още драматични обрати отново от следващия понеделник в програмата на Нова през деня ще предложат други хитови заглавия – „Край или начало”/с епизоди всеки делничен ден от 11.30 часа/, с участието на нашумелите турски актьори Игит Йозшенер и Нехир Ердоан, както и „Мелодия на сърцето”, превърнал се в един от най-успешните сериали от съседна Турция /с епизоди всеки делничен ден от 13.30 часа/. Отново от следващата седмица почитателите на драматичните истории ще могат да продължат да следят и историята на „Езел”, всеки делничен ден, вече в нов час на излъчване – 15.00 часа.

Съвсем скоро, oт 27 януари,  Нова ще изненада почитателите на кино хитове и с нов, съвсем пресен пети премиерен сезон на „Касъл”, който ще отговори на важен въпрос – ще бъдат ли заедно Касъл и Бекет като двойка в живота, след като най-накрая дават воля на  чувствата си един към друг в края на четвърти сезон.

Новите сериали в ефира на Нова ТВ:

От понеделник, 20.01, в ефира на Нова ще се завърти трети сезон на сериала „Хавай 5-0” с епизоди от понеделник до четвъртък от 20.00 часа.

От понеделник, 20.01, от 12 часа в ефира на Нова стартира поредицата „Край или начало” с епизоди всеки делничен ден от 11.30 часа.

От понеделник, 20.01, сериалът „Езел” ще се излъчва от понеделник до петък от 15.00 часа.

От понеделник, 20.01, от 14.30 часа започва поредицата „Мелодия на сърцето” с епизоди всеки делничен ден от 13.30 часа.

От понеделник, 27 януари, с епизоди всеки делничен ден от 22.00 часа започва и петият премиерен сезон на „Касъл”.



Станете почитател на Класа