БТПП обяви Наталия Ганчовска от БНР за „Журналист на годината“

Българската търговско - промишлена палата обяви Наталия Ганчовска от БНР за „Журналист на годината“. Ганчовска получи плакет и грамота за обективното отразяване на позициите на Палатата и на нейните членове по актуални стопански теми, проблемите на българския бизнес и ролята на организацията.

Наталия Ганчовска е журналист в програма "Хоризонт" на Българското национално радио от 2005 г. с ресори икономика, финанси и социални дейности. За работата си е отличена с награди от БСК и от Синдиката на българските учители – КНСБ.

„Щастлива съм от полученото признание, което за мен е знак за професионалната екипна работа и оценка за лидерството в ефира на програма „Хоризонт“ и БНР. Приемам наградата и като признание на бизнеса, че обществената медия има своята водеща роля в информирането за икономическите процеси и деловия живот на страната“, отбеляза Наталия Ганчовска след церемонията.

В 20-тото юбилейно издание на бизнес класацията „Топ 100“ на БТПП бяха връчени призове в седем категории. БНР бе медиен партньор на събитието.

###



Станете почитател на Класа